Spomladansko srečanje v Sinji gorici, sobota, 22. 4. 2023
-
Sem že doma. Hvala za čudovito vreme, predvsem tistim ki ste molili za sonce, hvala za organizacijo, odlično kosilo in vzdušje, ki ga znamo narediti samo mi.
Hvala za raznovrsten srečolov in Tiani za poslane vrečke.
Upam, da bomo 10-letnico Gartlca lepo obeležili.
Imejmo se radi
vrtin 2_________________Objem, samo en objem .....
Hvala za raznovrsten srečolov in Tiani za poslane vrečke.
Upam, da bomo 10-letnico Gartlca lepo obeležili.
Imejmo se radi
vrtin 2_________________Objem, samo en objem .....
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
Kaj pa jaz, ki sem skoraj vso noč vreme rihtala?
Sedajle sem prispela domov. Malo sem se zadržala pri Bodiki, malo na Trojanah poklepetala z Melono in sedaj grem vsaj nekaj posadit.
Hvala organizatorjem, ki vedno poskrbijo, da vse poteka nemoteno.
Hrana odlična, klepet pa prav tako.
Kaj pa srečelov? Poštarca je bila malček zmedena , saj je imela svoje srečke v desnem, Tianine pa v levem žepu . Takle smo imeli.
Me pa zelo veseli, da so bili novinci zelo zadovoljni, saj videti je bilo tako
Skratka je uspel
Hvala za vse, kar sem dobila in za dobro počutje.
Joj, pa še nekaj, Brbr resnično mi je žal, ker sta se koščka držala
lep pozdrav vsem
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Sedajle sem prispela domov. Malo sem se zadržala pri Bodiki, malo na Trojanah poklepetala z Melono in sedaj grem vsaj nekaj posadit.
Hvala organizatorjem, ki vedno poskrbijo, da vse poteka nemoteno.
Hrana odlična, klepet pa prav tako.
Kaj pa srečelov? Poštarca je bila malček zmedena , saj je imela svoje srečke v desnem, Tianine pa v levem žepu . Takle smo imeli.
Me pa zelo veseli, da so bili novinci zelo zadovoljni, saj videti je bilo tako
Skratka je uspel
Hvala za vse, kar sem dobila in za dobro počutje.
Joj, pa še nekaj, Brbr resnično mi je žal, ker sta se koščka držala
lep pozdrav vsem
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Lepo smo se imeli in čas je spet prehitro minil.
Poleg organizatorjev bi pohvalila še organizatorki srečelova. Prilagam fotografijo dobitkov. Vseh darilc sem bila zelo vesela. Šele doma sem opazila, da sem dobila dve posebni voščenki, eno s pisanimi rumenozelenimi listi, drugo pa s pikčastimi. Zdaj imamo doma štiri različne, poleg običajne ima hčerka še eno z listi v obliki srčkov.
Hrana je bila dobra, porcije obilne, zato sem pogrešala ležalnike za počitek po kosilu. Tudi pecivo je bilo zelo dobro.
Hvala za vse podarjeno.
Moja bela polnocvetna narcisa pa žal ni dobila imena.
Poleg organizatorjev bi pohvalila še organizatorki srečelova. Prilagam fotografijo dobitkov. Vseh darilc sem bila zelo vesela. Šele doma sem opazila, da sem dobila dve posebni voščenki, eno s pisanimi rumenozelenimi listi, drugo pa s pikčastimi. Zdaj imamo doma štiri različne, poleg običajne ima hčerka še eno z listi v obliki srčkov.
Hrana je bila dobra, porcije obilne, zato sem pogrešala ležalnike za počitek po kosilu. Tudi pecivo je bilo zelo dobro.
Hvala za vse podarjeno.
Moja bela polnocvetna narcisa pa žal ni dobila imena.
-
Spoštovani Gartlčani,
Hvala vam za prečudovit dan v prelepem ambientu. Z ženo Marijo sva spoznala vas čudovite ljudi. Iz srca hvala za semena in darila. Če sem koga pozabil ali spregledal pozdraviti se opravičujem. Bilo nama je zelo lepo in prijetno in komaj čakava naslednje srečanje.
Andrej B. in Marija
Hvala vam za prečudovit dan v prelepem ambientu. Z ženo Marijo sva spoznala vas čudovite ljudi. Iz srca hvala za semena in darila. Če sem koga pozabil ali spregledal pozdraviti se opravičujem. Bilo nama je zelo lepo in prijetno in komaj čakava naslednje srečanje.
Andrej B. in Marija
-
Smo se imeli luštno, a ne?
Dodobra sem si napolnila dušico z dobro energijo.
Hvala vsem, ki ste se trudili z organizacijo, in vsem, ki ste mi s svojimi darovi in prijetnimi pogovori polepšali dan.
Aja, pogovarjali smo se o zgodnjih sortah visokega fižola za zrnje. Živa, po mojih izkušnjah je to tale fižol (brbr visok št 20)
Dozori ves naenkrat že v začetku avgusta. Je pa zelo dovzeten za fižolarja. Zato ga je treba hitro pobrat, očistit in dat v zmrzovalnik._________________naredimo svet lepši
Dodobra sem si napolnila dušico z dobro energijo.
Hvala vsem, ki ste se trudili z organizacijo, in vsem, ki ste mi s svojimi darovi in prijetnimi pogovori polepšali dan.
Aja, pogovarjali smo se o zgodnjih sortah visokega fižola za zrnje. Živa, po mojih izkušnjah je to tale fižol (brbr visok št 20)
Dozori ves naenkrat že v začetku avgusta. Je pa zelo dovzeten za fižolarja. Zato ga je treba hitro pobrat, očistit in dat v zmrzovalnik._________________naredimo svet lepši
-
- Kraj: Žiri-NM
-
Hojla,
letos ves čas zamujam. Se mi zdi, da me vse prehiteva po levi in desni ...
Vesela sem bila srečanja, čeprav smo zadnji prišli. Fajn družba, vreme, hrana ...
Še dobro, da so bili potem prazniki in smo lahko "meditirali" po vrtu.
Prepikirani Nadini paradižniki in paprike od Originalnegalista so že malo večji, Muhine fuksije in sukulente od Originalnegalista veselo krasijo vhod.
Biciklove čajote že poganjajo v "vodnem dopingu".
BRBR-ine jagode, Plamenkin drobnjak, Tajanin peteršilj in oba pehtrana pa so se tudi krasno udomačili na vrtu.
Hvala še enkrat vsem in se že veselim oktobrskega srečanja.
Junija v Pustovem mlinu letos bo srečanje?
letos ves čas zamujam. Se mi zdi, da me vse prehiteva po levi in desni ...
Vesela sem bila srečanja, čeprav smo zadnji prišli. Fajn družba, vreme, hrana ...
Še dobro, da so bili potem prazniki in smo lahko "meditirali" po vrtu.
Prepikirani Nadini paradižniki in paprike od Originalnegalista so že malo večji, Muhine fuksije in sukulente od Originalnegalista veselo krasijo vhod.
Biciklove čajote že poganjajo v "vodnem dopingu".
BRBR-ine jagode, Plamenkin drobnjak, Tajanin peteršilj in oba pehtrana pa so se tudi krasno udomačili na vrtu.
Hvala še enkrat vsem in se že veselim oktobrskega srečanja.
Junija v Pustovem mlinu letos bo srečanje?