10. ROJSTNI DAN GARTLCA, TOREK, 6. 6. 2023, POSEBNA LOKACIJA
-
- Kraj: Žiri-NM
Tiana, z veseljem posvojim sadiki sladkega krompirja, če ga katera lahko prevzame zame. Od mojih 6 sadik je 3 uničil krt ali krti. letos imam katastrofo na njivi, ker so rovi vsepovsod pod koreninami, sadike pa ne rastejo ali jih uniči s krtinami. Plamenka, lahko prevzameš, prosim?
ti po pošti pošljem seme stročjega fižola Barianca in tudi seme solat, če hočeš._________________Lp, Živa
ti po pošti pošljem seme stročjega fižola Barianca in tudi seme solat, če hočeš._________________Lp, Živa
-
-
Sem že doma.
Hvala za dobro organizacijo, BRBR za izbiro prostora, vsem hvala za dobrote, Muha !!!, hvala Plamenki za vrtnice, ki jih bom poskusila vzgojiti in končno hvala tistemu, ki je vreme gor držal.
Častno smo praznovali 10. obletnico Gartlca.
Imejmo se radi
Vrtin2_________________Objem, samo en objem .....
Hvala za dobro organizacijo, BRBR za izbiro prostora, vsem hvala za dobrote, Muha !!!, hvala Plamenki za vrtnice, ki jih bom poskusila vzgojiti in končno hvala tistemu, ki je vreme gor držal.
Častno smo praznovali 10. obletnico Gartlca.
Imejmo se radi
Vrtin2_________________Objem, samo en objem .....
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Tudi jaz sem že doma. Zelo lepo je bilo. Čudovit prostor, hvala, Brbr! Škoda, da nisem slikala celotnega, mogoče je kdo drug.
Toliko dobrot je bilo, da na pice ni bilo treba niti pomisliti. Hvala za druženje in kar ste mi dali.
Živa, sladki krompir od Tiane te čaka pri meni.
Pa še nekaj utrinkov.
Za tiste, ki ste me spraševali - ta vrtnica se imenuje Belle de Segosa:
Toliko dobrot je bilo, da na pice ni bilo treba niti pomisliti. Hvala za druženje in kar ste mi dali.
Živa, sladki krompir od Tiane te čaka pri meni.
Pa še nekaj utrinkov.
Za tiste, ki ste me spraševali - ta vrtnica se imenuje Belle de Segosa:
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Tudi že doma! Tako prijetno je bilo, da ne najdem pravih besed, ki bi opisale vzdušje. Hvala vsem. Raje ne naštevam, da ne bi koga izpustila. Predvsem pa hvala za udeležbo, še posebej tistim, ki sicer redko najdete čas, da se nam pridružite.
Tistim, ki bi radi prišli, a niste uspeli, pa v imenu vsem pošiljam lepe pozdrave.
PS: in lepa zahvala onim tam zgoraj, da so posebej za nas razpihali oblake in nam pripravili prijetno sončno popoldne.
Tistim, ki bi radi prišli, a niste uspeli, pa v imenu vsem pošiljam lepe pozdrave.
PS: in lepa zahvala onim tam zgoraj, da so posebej za nas razpihali oblake in nam pripravili prijetno sončno popoldne.
-
Dragi moji
Doma bila že ob 19.30 in sem najprej pocartala Neliko, nato pobirala polže.
Hvala prav vsem, posebno pa vsem, ki ste poskrbeli za dobrote.
Hvala Brbr, ki je poskrbela za tako super lokacijo.
Še posebej hvala mojima taxistoma Tiani in Brankecu.
Vzdušje je bilo enkratno, samo škoda, da nisem mogla biti še malo dlje.
Tajana sokec je odličen.
lep pozdrav cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Doma bila že ob 19.30 in sem najprej pocartala Neliko, nato pobirala polže.
Hvala prav vsem, posebno pa vsem, ki ste poskrbeli za dobrote.
Hvala Brbr, ki je poskrbela za tako super lokacijo.
Še posebej hvala mojima taxistoma Tiani in Brankecu.
Vzdušje je bilo enkratno, samo škoda, da nisem mogla biti še malo dlje.
Tajana sokec je odličen.
lep pozdrav cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...