10. ROJSTNI DAN GARTLCA, TOREK, 6. 6. 2023, POSEBNA LOKACIJA
-
-
- Kraj: Rimske Toplice
Tako, pospravili smo, pomahali super prostoru, pomesti ni bilo kaj, še odpadkov je bilo komaj za vzorec.
Vse ste že povedali, ne bom ponavljala.
Še na mnoga leta, Gartlc in vsi mi. Hvala, ker smo.
Prvi torek julija zaključimo predpočitniška kofetkanja, potem bo, kot običajno, čas za poletni odmor, septembra pa spet začnemo.
Vse ste že povedali, ne bom ponavljala.
Še na mnoga leta, Gartlc in vsi mi. Hvala, ker smo.
Prvi torek julija zaključimo predpočitniška kofetkanja, potem bo, kot običajno, čas za poletni odmor, septembra pa spet začnemo.
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Kakšno prijetno praznovanje! Zahvaljujem se vsakemu posebej za prijetno druženje, za pripravljene dobrote, za vrtnice, kozarček s pripravkom iz zelenega paradižnika, za sadiko fizalisa in seme fižola.
Pa prijazni Gartlčanki, ki me dostavila na lokacijo in me zdaj prenočuje, da mi ni treba ponoči voziti pod Storžič.
Da ne govorim o zelenem okolju, Ljubljanici, ptičjem petju ...
Dobro je, da se družimo že deset let in da smo to tako lepo praznovali ❤_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Pa prijazni Gartlčanki, ki me dostavila na lokacijo in me zdaj prenočuje, da mi ni treba ponoči voziti pod Storžič.
Da ne govorim o zelenem okolju, Ljubljanici, ptičjem petju ...
Dobro je, da se družimo že deset let in da smo to tako lepo praznovali ❤_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
Vesela sem, da se že toliko let srečujemo in družimo. Zahvala gre vsem za prisotnost, ker je vsak prispeval svoj delček v mozaik. Hvala za dobrote, vrtnice, semena, organizacijo, lokacijo....
Živa, sem komaj danes videla, da sta sladka krompirja zate. Na lončkih so neki stari zapisi, kaj je prej raslo v njih in jih ignoriraj. Verjetno sta različni sadiki glede na barvo stebla, zagotovo boš pa to videla jeseni.
Živa, sem komaj danes videla, da sta sladka krompirja zate. Na lončkih so neki stari zapisi, kaj je prej raslo v njih in jih ignoriraj. Verjetno sta različni sadiki glede na barvo stebla, zagotovo boš pa to videla jeseni.
-
- Kraj: Žiri-NM
-
Tudi meni je bilo nadvse fino. Vsi ste že vse povedali, nimam kaj dodati. Zahvaljujem se za vse trenutke, ki se mi jih poklonili in napolnili mojo dušico z veseljem.
Lpmami pa moram povedati, da sem ob oknu spalnice, kjer je to noč sanjala, ravnokar odkrila kosovo gnezdo, spleteno v divji trti, ki objema moj domeki. Za mene neprecenljivo...
Res nimam toliko vrtnic kot nekateri, a ta stara gospa (ima kakih 95 let) si vsekakor zasluži malo občudovanja, a ne?
_________________naredimo svet lepši
Lpmami pa moram povedati, da sem ob oknu spalnice, kjer je to noč sanjala, ravnokar odkrila kosovo gnezdo, spleteno v divji trti, ki objema moj domeki. Za mene neprecenljivo...
Res nimam toliko vrtnic kot nekateri, a ta stara gospa (ima kakih 95 let) si vsekakor zasluži malo občudovanja, a ne?
_________________naredimo svet lepši
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt: