10. ROJSTNI DAN GARTLCA, TOREK, 6. 6. 2023, POSEBNA LOKACIJA
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Na našem praznovanju smo lahko v živo občudovali kar nekaj Plamenkinih vrtnic, ki nam jih je doslej kazala v slikah. In smo jih vse raznesli po svojih domovih. Vse bom potaknila, v upanju, da se čim več prime.
Rada bi vedela, kaj mi bo cvetela, da to ne bodo samo brezimenske zaradi mojega nepoznavanja.
Naredila sem po dva posnetka od vsake in prosim Plamenko, če lahko sporoči ime.
1)
2)
[url=https://ibb.co/z6g0snt]
[/url]
3)
4) Tale je menda Portorož?
[/url]
5)
[/url]
Plamenka, zelo bom vesela, če lahko sporočiš imena teh lepotic. Preden jim odrežem cvetove in potaknem, se veselim pogleda nanje v vazi in uživam v prijetnem vonju.
P.S. Ojoj, kako je tale imgbb neprijazen do uporabnika _________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Rada bi vedela, kaj mi bo cvetela, da to ne bodo samo brezimenske zaradi mojega nepoznavanja.
Naredila sem po dva posnetka od vsake in prosim Plamenko, če lahko sporoči ime.
1)
2)
[url=https://ibb.co/z6g0snt]
[/url]
3)
4) Tale je menda Portorož?
[/url]
5)
[/url]
Plamenka, zelo bom vesela, če lahko sporočiš imena teh lepotic. Preden jim odrežem cvetove in potaknem, se veselim pogleda nanje v vazi in uživam v prijetnem vonju.
P.S. Ojoj, kako je tale imgbb neprijazen do uporabnika _________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Te Plamenkine vrtnice so res več kot čudovite . In tista od Brbr ob cesti tudi.
Lpmami, če želiš, ti enkrat na ZS napišem, kako najbolj preprosto naložiš fotke z imgbb _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Lpmami, če želiš, ti enkrat na ZS napišem, kako najbolj preprosto naložiš fotke z imgbb _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
- Lpmami
- Kontakt:
- Lpmami
- Kontakt:
-
Včeraj sem potaknila vse vrtnice od Plamenke in še nekaj m0jih, vsaka ima ob sebi palčko z imenom, dišeča je pa kar Plamenka, upam, da se jih vsaj nekaj
ukorenini. Cvetove vrtnic pa sušim za čaj ali bom naredila rožno vodico. Ves prostor na vikendu diši po Plamenki.
Lep vikend vsem
vrtin2_________________Objem, samo en objem .....
ukorenini. Cvetove vrtnic pa sušim za čaj ali bom naredila rožno vodico. Ves prostor na vikendu diši po Plamenki.
Lep vikend vsem
vrtin2_________________Objem, samo en objem .....