Pri meni enako.
Kar mi načeloma prav odgovarja.
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Gargamel
Plamenka je napisal/a: |
Kaj pa okus? Ti je všeč? Meni ni bil. |
Sem ga par dni po slikanju poskusil. Je dokaj povprečen, čeprav pri letošnjem vremenu mariskatera sorta dokaj trpi glede okusa. Mi pa je všeč, da je zelo obstojen in tudi na pokanje ne zgleda kot da je občutljiv. Plodove na sliki sem imel že pobrane kakšen teden dni pred objavo in sem šele danes jih prerezal za shranjevanje semena. Bili so še vedno čvrsti in niti malo kašasti. Za transport in za na pot je vsekakor odlična izbira. Je pa še vedno boljši kot pa kakšen novosadski jabučar. Tega pa od kar gojim druge sorte več ne morem jesti, ker je v primerjavi z ostalimi, kot da bi repo jedel.Nazadnje urejal/a htf_lover 04 Avg 2023 06:58; skupaj popravljeno 1 krat