Paradajzmanija 2023 - sobota, 19. avgust, Šmartno pri Litiji

Odgovori
Danilo

Odgovor Napisal/-a Danilo »

htf_lover, hvala za pofotkano Paradajzmanijo. Tvoj Joes pink oxheart je precej bolj pravi od tistega, ki sem ga prinesel. V petek sem pač pobral primerke, ki so bili v tistem trenutku približno primerni. Škoda, ker te nisem utegnil počakati za pravi ogled in klepet. Si se udeležil tudi Festivala paradižnika v Mariboru?
Še enkrat hvala pridnim organizatorkam srečanja. Strinjam se z že rečenim. Vsak prinešen vzorec šteje in za vsakim je veliko veselja in dela. S svojim poznavanjem, krasnimi vzorci in prinešeno bogato semensko banko me je še posebej navdušila Spirit.
Lepo, da se nas je kljub situaciji zbralo toliko. Dobra vzpodbuda, da nas naslednje leto pride še več. Melona, tudi tvoji domači gostje nas že kar poznajo in lepo "sobivamo".
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Spirit je semensko banko, ono v ozki, dolgi leseni škatli in ono v kartonasti, podarila Gartlc škatli (oz vreči) s semeni.
dašabina

Odgovor Napisal/-a dašabina »

Čestitke za lepo razstavo, polno pisanih plodov! Da sem vas pogrešala, pa menda ni treba, da pišem...ta razstava mi je vedno bila v veselje in privezala dušo😍😘
Le tako naprej!_________________sonček je in .....
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Danilo je napisal/a:
Melona, tudi tvoji domači gostje nas že kar poznajo in lepo "sobivamo".

Ojoj, nisem utegnila imeti vsega na očeh, včasih zna biti kdo tudi preveč domač. Si imel kak težaven intervju?
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”