Nakup semen iz Nemčije

Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

Sedaj sem vzel semena za tiste, ki ste mi do sedaj poslali naročila. Ko sem kupil semena sem vsakemu poslal ZS. Če kdo ni dobil ZS-ja da sem vzel semena zanj naj mi sporoči, ker sem zanj mogoče pozabil kupiti._________________Iščem zanimive sadne vrste...
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Oprosti Daniel, tega sploh nisem videla, da so različni proizvajalci. Ti naredi tako kot je tebi prav. Zs še nisem dobila. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Daniel R

Nisi dobila, samo sem semena že kupil. Ko sem videl da so od različnih proizvajalcev sem pa napisal v to temo._________________Iščem zanimive sadne vrste...
Daniel R

Semena so plačana, kako bo pa s plačilom moram pa še razmisliti, ker ne vem če se bomo kje že prej videli. Samo bi bilo verjetno najboljše da kar vsem pošljem po pošti. Se strinjate?_________________Iščem zanimive sadne vrste...
Marinka

Odgovor Napisal/-a Marinka »

Meni najbolj odgovarja, da ti plačam preko spletne banke. Seveda z vsemi stroški, ki mi pripadajo Wink
Ostalo preko ZS._________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
Daniel R

Mane najbolj matra ker ne vem koliko bo poštnina. Ne vem če bi z navadno pošto pošiljal, da se nebi kje kaj izgubilo._________________Iščem zanimive sadne vrste...
Sonceluna

Odgovor Napisal/-a Sonceluna »

Če si iz Ljubljane ali Kranja jaz lahko osebno prevzamem.
Daniel R

Potem pa se tako dogovorimo:
vsi ki ste kaj naročili sporočite če bi raje osebno prevzeli (v Ljubljani) ali vam pošljem po pošti. Prav tako javite ali bi plačali preko nakaznice (to je plačilo ob prevzemu pošiljke) ali s Klikom (bančnim nakazilom)._________________Iščem zanimive sadne vrste...
viktorh

Odgovor Napisal/-a viktorh »

Dober večer Daniel.
Prosim, če mi pošlješ po pošti. Plačal bom po Kliku takoj, ko mi sporočiš znesek.
V primeru, da bom v tem času "deaktiviran", te prosim za kontakt na moj e-nalov viktor.hajsinger@t-1.si.
Lep pozdrav
Viktor_________________Viktorh
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Jaz bi plačala preko klika in prevzela na srečanju v Ljubljani._________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”