Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Asimina - Asimina triloba

Odgovori
vinkoz

Odgovor Napisal/-a vinkoz »

Pozdrav.
In tako izgledajo v današnjem jutru moje malo "PREOBLIKOVANE" -Sunflower.Letos so moderne okrogle.Fot brez embalaže.
Laughing
lp. Vinkoz.
Igy

Odgovor Napisal/-a Igy »

Tudi meni tiste sadike, ki so se po cepljenju slabo odzivale in se večinoma niso prijele, so začele poganjati iz zemlje.
Nadzemni del se je posušil, mladi poganjki pa vselo rastejo._________________LP
--------------------------------------------------
Šele ko si zasadiš vrt, si ustvariš pravi dom.
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Tudi meni ponovno ena odganja v teglcu, kaj bo pa zima neredila z njimi?_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
vinkoz

Optimist je napisal/a:
Tudi meni ponovno ena odganja v teglcu, kaj bo pa zima neredila z njimi?

Optimist. Zima bo naredila svoje, če les ne oleseni. Zastirka, oziroma prezimitev v notranjosti.
Mene bolj muči "genetika" pri asiminah. Shocked OKROGLE. Ta čudo narave, ki je kot "SPORT" pri vrtnicah, posledica opraševanja Sunflower s pelodom od "-----"., bi znali biti sejanci kosti uporabni v določenem času kot cepiči. Question Potem pa je(R) na obzorju.
lp. Vinkoz.
vinkoz

Narava je ubrala napačno pot.
Tako izgleda asimina danes, kot da se pripravlja v letošnje drugo cvetenje,in očitno se. Žal ne bo v takšni situaciji ostalo nič cvetnih brstov za naslednjo pomlad,saj so na nekateri vejah skoraj odprti cvetovi. Očitno so zaradi podnebja spet celinarji v prednosti pri ASIMINAH.
lp. Vinkoz.
Optimist

Hm, kako pa je s plodovi dol pri vas? V času srečanja si prejšnja leta že imel kakšnega s sabo za pokušino. Pri nas nič ne kaže d bodo kmalu dozoreli. Kljub zalivnju pa so tudi precej pod mero._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
vinkoz

Optimist, nič ne bo s pokušino, boš pač moral najti drugi prehranjevalni vir. A si pozabil tisto o BOGU IN BRADI:Tale na spodnjem fot ,je bila še 18.sept.med "Živimi", kapitalna, ne izdam KILAŽE,ker boš FOUŠ. Je že v večnih" "loviščih".
lp. Vinkoz.

.
Optimist

Ne iščem prehranjevalnih virov, temveč odgovor kdaj naj bi bili moji zreli...
Glede na napisano sklepam da mi bo glede na razliko v podnebju pričela rasti brada začetkom prihodnjega meseca._________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
vinkoz

Optimist je napisal/a:
Ne iščem prehranjevalnih virov, temveč odgovor kdaj naj bi bili moji zreli...
Glede na napisano sklepam da mi bo glede na razliko v podnebju pričela rasti brada začetkom prihodnjega meseca.

OPTIMIST.
Evo, ravno ob pravem času pri tebi zrelost Asimin.- za veliko degustacijo na srečanju. To-To.Odlično. Very Happy Wink Potem pa moram priti na srečanje.
lp. Vinkoz.
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Evo, vinkoz, ti delam konkurenco. Pri meni tudi okrogle rastejo. Sicer ena in edina a veselja bo vseeno. Very Happy

Odgovori