Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Iris - perunika
V tem času res lahko občudujem vsako posebej, spomladi je to težje, ker jih cveti veliko naenkrat. Ker jih zdaj nekaj cveti pri meni, ne zavidam Avstralcem, ki imajo zdaj sezono perunik in v tujih skupinah objavljajo fotografije.
Zanimivo je tudi, da nekateri veliki ljubitelji objavljajo fotografije kar vse leto.
Zanimivo je tudi, da nekateri veliki ljubitelji objavljajo fotografije kar vse leto.
Danes je zacvetela Plasma. Ni registrirana kot rebloomer, a pri meni je naredila popek že oktobra 2019, kmalu potem, ko sem jo posadila. Popek sem odrezala, a jo je najbrž izčrpal in do letošnje pomladi ni cvetela. Pred kakim tednom pa sem zagledala popek in ga pravočasno dala v vazo.
Letošnja sezona perunik je bila pri meni dolga.
Letošnja sezona perunik je bila pri meni dolga.