Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Kalin

crtj-admin
Site Admin

Kalin

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Običajno pride konec februarja ko so brsti napeti. Zdaj si privošči češnjeve popke. Kako je lep še iz Wikimedije

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Bullfinch_male.jpg#/media/File:Bullfinch_male.jpg
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Tega lepotca pa pri meni ni. Sad_________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
Seasmoon
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Seasmoon »

Krasen ptiček. Tle pri meni je prisoten in nekje sem prebrala, da rad obiskuje tudi krmilnico. Ampak na mojo ne pride. Najbrž se bolj drži obronkov gozda.
Life is like a game ... play it ...

Slika
GrGr
Kraj: Občina D.Toplice

Odgovor Napisal/-a GrGr »

Mojo krmilnico je obiskoval, dokler je bil par metrov od nje krepak bor, za/pod katerega grobo lubje je zatikal semena.
Bora ni več in tega tiča prav tako ne ;-)
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Ja, vidiš, kako so drevesa pomembna. Vse premalo se zavedamo tega. Na mojo žalost, tudi v moji soseski zadnje čase prevladuje moda rezanja in sekanja dreves... Se bojim, da tudi moje ptice (in drug živelj) kmalu ne bodo imeli več ugodnih razmer za bivanje..._________________naredimo svet lepši
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

... hja, Ljubljano pa res skubejo zadnje čase (tako in drugače). Žal.

Kalin je pri nas redek gost, pride pa.
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

GrGr je napisal/a:
Mojo krmilnico je obiskoval ...
Grgr, imaš ZS._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
GrGr
Kraj: Občina D.Toplice

Odgovor Napisal/-a GrGr »

Sem na podeželju, 20m od krmilnice se začne gozd, kilometri gozda. Nasploh sem skoraj sredi gozda doma, zato od nekdaj prevladujejo male gozdne sinice.
Vrabci so v vasi pod mano in verjetno pridejo šele ko se razve za gostijo. Krmit sem začel danes, ker hvala-CRTJ-za-sončnice ;-)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tale žverca ima močan kljun. Davno nazaj sem enega našla v gozdu na tleh, nekaj je bilo narobe z njim. Hotela sem mu pomagati a ko sem ga prijela v roko, me je krepko uščipnil v kožico med palcem in kazalcem. Smile
Odgovori