KLEPET OB KAVICI NA LIVADI, TOREK, 9. 1. 2024
-
- Site Admin
KLEPET OB KAVICI NA LIVADI, TOREK, 9. 1. 2024
(Prenos iz arhiva)
-
- Kraj: Rimske Toplice
Pa smo uspešno vstopili v novo koledarsko leto, zima je, pravijo, vsaj uradno. No, menda tudi zares prihaja. Bomo videli, morda že v torek.
Tradicionalno se prvi (delovni) torek v mesecu srečamo na klepetu ob kavici, čaju,.......
Na Livadi, tam smo zdaj našli zatočišče, saj že veste. V torek, 9. januarja, od 16. ure naprej. Da kakšno rečemo, si voščimo še v živo, kaj popijemo in naredimo kakšen vrtnarski plan.
Se vidimo torej.
ps: V Šiški, na naši prejšnji lokaciji so zaprli še Spar, tako, da so zdaj vsi 4 lokali prazni.
Tradicionalno se prvi (delovni) torek v mesecu srečamo na klepetu ob kavici, čaju,.......
Na Livadi, tam smo zdaj našli zatočišče, saj že veste. V torek, 9. januarja, od 16. ure naprej. Da kakšno rečemo, si voščimo še v živo, kaj popijemo in naredimo kakšen vrtnarski plan.
Se vidimo torej.
ps: V Šiški, na naši prejšnji lokaciji so zaprli še Spar, tako, da so zdaj vsi 4 lokali prazni.
-
Predvidoma pridem. Se veselim.
Upam, da tole z zaprtjem Spara ne napoveduje pričetka uresničecvanja moje črnogledosti, ki pravi, da bomo v prihodnosti imeli ogromno praznih trgovin, ker se trgovcem ne bo več izplačalo dovažeti hranein drugih dobrin, ali je/jih pa preprosto ne bo na voljo. Takrat se nam bo kolcalo za vsakim metrom obdelovalne površine, ki smo jo namenili raznim trgovskim kolosom.
No, za zdaj slišim, da omejujejo obratovalne čase trgovin zaradi pomanjkanja delovne sile..._________________naredimo svet lepši
Upam, da tole z zaprtjem Spara ne napoveduje pričetka uresničecvanja moje črnogledosti, ki pravi, da bomo v prihodnosti imeli ogromno praznih trgovin, ker se trgovcem ne bo več izplačalo dovažeti hranein drugih dobrin, ali je/jih pa preprosto ne bo na voljo. Takrat se nam bo kolcalo za vsakim metrom obdelovalne površine, ki smo jo namenili raznim trgovskim kolosom.
No, za zdaj slišim, da omejujejo obratovalne čase trgovin zaradi pomanjkanja delovne sile..._________________naredimo svet lepši
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Tudi jaz pridem.
Muha, prinesla ti bom božični kaktus.
Nerazumljivo mi je, da so zaprli šišenski Spar, na Viču je bila pa pred kratkem otvoritev novega. Pa čeprav je 15 minut stran Interspar! Zakaj zapravljati denar za gradnjo novega, starega na drugi lokaciji pa zapreti?
Trgovin imamo sicer v Sloveniji krepko preveč.
Muha, prinesla ti bom božični kaktus.
Nerazumljivo mi je, da so zaprli šišenski Spar, na Viču je bila pa pred kratkem otvoritev novega. Pa čeprav je 15 minut stran Interspar! Zakaj zapravljati denar za gradnjo novega, starega na drugi lokaciji pa zapreti?
Trgovin imamo sicer v Sloveniji krepko preveč.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Plamenka je napisal/a: |
Tudi jaz pridem. Muha, prinesla ti bom božični kaktus. |
No, potem pa res moram priti - in prinesti svojega v menjavo. Se vidimo.
Tale Spar na Kavadarski je bil, če me spomin ne vara, narejen nekako na silo, ker je takrat Janković zaradi Mercatorja še zaviral gradnjo Aleje. Sedaj, ko je čez cesto Aleja, je verjetno preveč izgubil na prometu. Lokacija je pa tudi nerodna, primerna samo za lokalce. Njim bo pa gotovo manjkal.