Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Narcissus - narcisa

Odgovori
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Bom kar tule vprašala/prosila, ker v razdelku Iščem narcis še ni, pa tudi imam občutek, da na splošno tam odziv ni ravno pretiran.
A ima kdo preveč narcis - navadnih, belih, enojnih in bi jih bil pripravljen izkopati pa podariti za mojo hčerko.
Pravi, da jih bo sicer naročila po spletu, a se ji zdi nekako neprimerno, ker je sicer narcis po naših vrtovih veliko in se hitro razraščajo.

P.S. Ponudbe pod "Odrešim vas viškov." Very Happy pa hvala vnaprej!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Zdajle je tudi že kar pozno za naročanje po spletu (september OK, oktobra se že pozna zmanjšana izbira).
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Hčerka ne išče nobenih posebnih, ampak navadne bele, kot rastejo pod Golico._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Narcisi Thalia in Paperwhite Ziva že cvetita na vrtu! Še nikoli nisem imela tako zgodnjih narcis! Žal se jima mraz pozna.

Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ti imaš nek vrelec tam pod parcelo!
Uporabniški avatar
Plamenka

Haha, to zimo je pa res tako videti. Laughing
Uporabniški avatar
Plamenka

Ta čas je čudovito, ker vsak dan zacveti kaka nova narcisa. Nekatereih lanskih je žal manj, najbrž jim nekaj pri meni ne odgovarja, nekaj se jih bo pa najbrž obdržalo. Nekaj imam pa novih.

Rip van Winkle je tudi letos bogato pognala. Cvetovi pa zelo vlečejo na zeleno.

Te so pa mini.

Borut je na srečanju omenil Tete Boucle. Doma sem ugotovila, da jo imam tudi jaz.

To so mi poslali napačno. Morala bi biti Ice wings.

Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Kakšne lepotice, Plamenka! Lepo jih je gledati, tudi če samo na ekranu.
Moje rumene, polne, so blizu cvetenja. Druge, navadne bele, ki sem jih sadila jeseni, nič ne kažejo popkov, samo listje, pa tudi to ni prav obilno._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Čudovite že same po sebi, še posebej pa, ker so prve.

Pri meni pričenjajo cveteti šele prve - ene male, ki sem jih dobila siljene in cvetoče v lončku in potem posadila. Dobro so se vrasle in cvetijo že par let.
Uporabniški avatar
Plamenka

LPmami, ta druge so najbrž kasnejše in se bodo popki še pojavili.
Muha, najbrž imaš Tete a tete, kot so moje na 6. fotografiji. Te so zgodnje in jih večkrat prodajajo cvetoče v lončkih.
Odgovori