A se mogoče pri vaših dobaviteljih še da dobiti kaj sončnic? Ne mislim na skupinski nakup, a moj dobavitelj jih nima čisto nič več :-( . Kopnijo zadnje vreče, ptički pa kar jejo, jejo ... Bi jih šla iskat lahko sama, če le ni čisto na koncu sveta. _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Crtj, včeraj sem bila na tvojem koncu sveta. _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne vem, kaj je z mojimi ptički: v enem tednu niso izpraznili krmilnice. Mogoče imajo tu gori na voljo več hrane v naravi. Danes jo očistim, obrišem, ker je streha premajhna in je zrnje na plošči mokro in jim nasujem zrnja do polovice._________________Barvit pozdrav, Ladka s Povelj, Bahnkova Zelenjava, rastline za barvanje, sadje