Festival zvončkov, Botanični vrt, 1.-3. marec

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tudi jaz nisem nič kupila. V vitrini sem videla enega, ki je bil malce zelenkast, za 10 evrov in bi ga mogoče vzela, a ga potem, ko sem odhajala, ni bilo več.
Različice, ki jih prodajajo, so stabilizirane. Razmnožujejo jih samo s čebulicami, rastejo pa posebej, v lončkih, v zaklenjenem prostoru. Veliko jih je v postopku registracije. Registrirati jih morajo na Nizozemskem in pri nas. Pri nas je bolj komplicirano in jih še ni veliko registriranih, kot sem razumela.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Tudi midva z g.Brbrom sva se na hitro oglasila v vrtu. Zdaj je tam vse belo od zvončkov.
Med zvončki, ki so bili naprodaj (mislim, da je bila ponudba že zelo okrnjena) sta mi dva padla v oči. Eden je bil razstavljen v vitrini in ni bil naprodaj. Poseben je bil zato, ker je imel cvetove obrnjene navzgor.
Drugi, ki me je očaral s svojo majhnostjo/nežnostjo, pa je verjetno zelo navaden. cenili so ga na 3€. Ta je zdaj pri meni doma. Razmišljam, kam ga posadit, da se bo dobro počutil._________________naredimo svet lepši
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Brbr, posadi ga nekam na sonce, da bo spomladi čimprej zacvetel. Pri svojih, ko upognejo glavice in semena v njih dozorevajo, nanje potresem malo zemlje.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Plamenka, hvala Very Happy_________________naredimo svet lepši
Odgovori

Vrni se na “Dogodki in prireditve”