Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Cosmos - kozmeja
Opazila sem, da jo imajo radi tako čmrlji kot čebele, tako da sem pri obiranju cvetov morala kar paziti, da nisem katere-ga spravila v lonček med cvetove. En večer, ko sem obirala, je šlo nekaj čmrljev kar na svoje rožice spat._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Ladka s Povelj, Bahnkova
venus je napisal/a: |
Zelo lepe rožice. Ali jih zasejemo kar na stalno mesto? Ali jih presadimo, ko odženejo? Hvala za odgovor. |
Ta oranžne (Cosmos sulphureus) sem sejala delno v lončke in nato presadila v vrt, delno sem jih pa še potem dosejala direktno v vrt._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
venus je napisal/a: |
Zelo lepe rožice. Ali jih zasejemo kar na stalno mesto? Ali jih presadimo, ko odženejo? Hvala za odgovor. |
Oboje je ok. V obeh primerih lepo delajo. To so čisto neobčutljive rože. Edino hranila pa kar rabijo, malo je fino pognojit prej, v tem primeru rastejo zelo visoko, kar nekaj preko metra. Sicer so nižje, če imajo slabše pogoje, vendar ravno tako delajo lepo.