Gartlclov na jesenskem srečanju 2013
-
Furman živio, kaj češ postajam pozabljiva. glede objema nič hudega, če bo tvoja gospa blizu večji in širši objem bo v troje.
Vinkoz hej, zagotovo bi v.b. kalile tudi pozlačene, a kaj ko bodo plodovi zeleno-rdečei alikot sem rekla rdeče-vijola ali belo zeleni... lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Vinkoz hej, zagotovo bi v.b. kalile tudi pozlačene, a kaj ko bodo plodovi zeleno-rdečei alikot sem rekla rdeče-vijola ali belo zeleni... lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
Joj, kakšen problem imam glede gartlclova. Že dva tedna iščem primerno darilo. Nič ne najdem takšnega. Ima kdo kakšno idejo. Doma nimam nič takšnih stvari, ki bi prišle v poštev za darilo in bi bile uporabne! Vse kar uporabljam na vrtu sem si kupila in nič od tega nima "starinske uporabne ali okrasne vrednosti". So lahko za darilo tudi kakšne škarje, čeprav nove ali kaj podobnega uporabnega? Lep pozdrav!
-
Prva serija je dobra. Za to pa še ne vem. Prvi sem dala želirni sladkor. To pa sem kuhala z navadnim sladkorjem. Dala sem jo kar v pečico. Ni skoraj nobenega mešanja. Prvič sem probala ta način s slivami. Prav elegantno. Še kaj drugega lahko delaš zraven. Samo včasih malo premešaš. Bolj iz radovednosti, če je že gotova, ker se nič ne prijema.