Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Buče - Cucurbita

Odgovori
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

Irena, tele tvoje niso čistokrvne Wink , a mislim da bodo vseeno dobre. Tiste australian butter, o kateri sva se pogovarjali bi morale biti take kot moje oranžne.

Nekaj pa vseeno bo:

[
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Aye Aye tud ena ni podobna tvoji.
Mi jih je sestrična prinesla iz Avstralije in nisem pomislila, da so križanke. So pa vseeno ful okusne in dobre.

Lp,
Irena
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Aye, Ayer, kako pa veš, da so Irenine skrižane?
Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Metuljc, možno je, ker jih ni dobila v trgovini, ampak pri gospodu, ki jih vzgaja.
Pa nič hudega, samo da so užitne. In kot praviš ti, kar se skriža, je ponavadi samo bolj močno, bolj pripravljeno za preživetje.

Irena
Aye-Aye

Odgovor Napisal/-a Aye-Aye »

metuljc, če je dobila sorto, ki naj bi se imenovala Australian butter, potem to ni to, lahko pa je kakšna druga avstralska sorta, le kot spremljam buče takih še nisem videla. Lahko pa Irena, imaš svojo sorto a ne, saj tako tudi druge nastajajo. Wink Saj najvažnejše je prav to da so okusne, pri meni je bila lani najokusnejša prav ta skrižana. Very Happy
Marjeta

Odgovor Napisal/-a Marjeta »

Aye-Aye, zelo lepe pa zanimive buče! Very Happy
lera

Odgovor Napisal/-a lera »

Jaz sem zmetala ven cukine in golice - je za letos dovolj bučk, ker nm bodo še iz ušes začele štrlet Very Happy_________________lp

Lera
http://lera.moj-album.com
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Kako smo si različni, pri nas pa letos salbo, menda kot še nikoli. Confused
Dajmar

Odgovor Napisal/-a Dajmar »

Meni so izginile hokaido buče.
Imam same križance .
Če ima kdo kaj semen viška se priporočam,a le za hokaido.
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Jaz jih imam sem jih kupila za juho in so čistokrvne. Semena koliko hočeš. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Odgovori