Pravljično število nas je zasedalo za neokroglo mizo, dokler nas globoko v kotu lokala ni našlo sonce, ki se je odločilo zaiti tam na oni strani Ljubljanice.
Sporočamo, da so šlogarce iz kavnih in čajnih usedlin zaznale, da bo v soboto, 20. aprila lepo vreme. Le prijavite se na srečanje v Sinji gorici.
Omizje na Livadi bo spet zasedalo v torek, 7. maja, od 16. ure naprej.
KLEPET OB KAVICI NA LIVADI, TOREK, 2. APRIL, OD 16. URE
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Zelo sem si želela priti, a so me prazniki čisto zdelali in sem nujno rabila en dan na off .
Najprej priprave na Veliko noč (šunka, orehova in pehtranova potica, pospravljanje), v soboto že prvi del familije, v nedeljo 15 ljudi in 6 psov, vreme pa za biti v glavnem notri, v ponedeljek odhod še zadnjih in pospravljanje ... ). Tako sem v torek samo vegetirala v tišini in probala spraviti svoj sluh na normalno raven jakosti .
Pridem pa sigurno na Gartlcmanijo. Saj res, se moram še prijaviti. _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Najprej priprave na Veliko noč (šunka, orehova in pehtranova potica, pospravljanje), v soboto že prvi del familije, v nedeljo 15 ljudi in 6 psov, vreme pa za biti v glavnem notri, v ponedeljek odhod še zadnjih in pospravljanje ... ). Tako sem v torek samo vegetirala v tišini in probala spraviti svoj sluh na normalno raven jakosti .
Pridem pa sigurno na Gartlcmanijo. Saj res, se moram še prijaviti. _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
copatka je napisal/a: |
... probala spraviti svoj sluh na normalno raven jakosti |
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Lpmami, mojih 5 kričačev je pa od 8 do 12, primerno starosti imajo primerno tudi močne glasove . In potem smo morali tuliti tudi odrasli, da smo se sploh kaj slišali . Res pestro, glasno, a lepo, kot praviš _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)