Pa še malo smeha
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Po dolgem času sem malo pogledala in se nasmejala, prav paše v tem mizernem vremenu._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Tale mi je od sile všeč:
Tuji inženir je vprašal japonskega kolega: "Kako ste prišli na tak nivo, da je pameten ves vaš narod?"
Japonec mu je odgovoril: "Veliko narodov je pametnejših od nas. Pri večini narodov je 9 pametnih in 1 neumen. Pri nas imamo le enega pametnega na 9 neumnih. Razlika je v tem, da mi damo tistemu enemu pametnemu, da vodi ostalih 9 neumnih, pri drugih narodih pa eden neumen ukazuje 9 pametnim.
Tuji inženir je vprašal japonskega kolega: "Kako ste prišli na tak nivo, da je pameten ves vaš narod?"
Japonec mu je odgovoril: "Veliko narodov je pametnejših od nas. Pri večini narodov je 9 pametnih in 1 neumen. Pri nas imamo le enega pametnega na 9 neumnih. Razlika je v tem, da mi damo tistemu enemu pametnemu, da vodi ostalih 9 neumnih, pri drugih narodih pa eden neumen ukazuje 9 pametnim.
-
- Kraj: Radegunda, Golte