Venus, a se lahko midva dogovoriva kar za menjavo te tvoje druge, hruškove serije marmelade. Je že toliko interesentov, da dvomim da mi na srečelovu kaj uspe. Prinesem pa lahko omako (paradižnik, paprike, fižol, gobe, čebula, zelišča .......)
Zdravo! Moje serije niso tako velike. V drugi je bilo sedem kozarcev. Če bi vedela, da bo takšno povpraševanje bi je naredila več. Sedaj sem pa vložila nekaj kompota in tiste, ki so bile fejst zrele sem naredila marmelado. Bom pa kakšen kozarec prinesla na srečanje. Lep pozdrav! Darja
Ja drugič pa v mičkene kozarčke dej, pa bo za vse.. _________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši ali je ta svet lepši, ker si ti v njem? Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
Najmanj dvakrat sem prebrala tole temo, nekaj mi ni jasno, je potrebno sporočiti kdo in koliko česa prinese? (zaradi organizacije) Ali kar prinesemo kar imamo in to je to?
Ni potrebno, edino če nisi v dilemi.... Namreč, tudi preperel rezervar od traktorja je še uporaben _________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....