11. RD Gartlca, torek, 4. junij, Ribiški dom RD Barje
-
- Kraj: Rimske Toplice
Cinijo oddala na avtobusni postaji, ...
Res je bilo prijetno. Ducat ta pravih se nas je zbralo. Še vreme je zdržalo, hrana sploh izborna, pijače je šlo temperaturam primerno (malo), Dobra misel je skuhala res dobro kavo,...
Za leto obsorej smo že dogovorjeni za ta res prijeten prostor.
A, še to. Kako so lipe dišale.......
Res je bilo prijetno. Ducat ta pravih se nas je zbralo. Še vreme je zdržalo, hrana sploh izborna, pijače je šlo temperaturam primerno (malo), Dobra misel je skuhala res dobro kavo,...
Za leto obsorej smo že dogovorjeni za ta res prijeten prostor.
A, še to. Kako so lipe dišale.......
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Po dolgem času sem se odpravila na Livado, saj na torkova kofetkanja nisem hodila. Hvala, Muha, za navigacijo. Mogoče si pa zapomnim, da pri Trnovskih vratih zavijem levo ...
Prijetna lokacija, še bolj prijetna družba, veliko klepeta, dobra papica in pupica, ... res lepo preživeto popoldne.
Hvala za organizacijo, za dobrote na mizi, za krompir, za vrtnice ... lepo je praznovati!
A se bo dalo dobiti kakšno fotko, Dobra Misel? Pa naslov tiste oddaje, Metuljc?_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Prijetna lokacija, še bolj prijetna družba, veliko klepeta, dobra papica in pupica, ... res lepo preživeto popoldne.
Hvala za organizacijo, za dobrote na mizi, za krompir, za vrtnice ... lepo je praznovati!
A se bo dalo dobiti kakšno fotko, Dobra Misel? Pa naslov tiste oddaje, Metuljc?_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
-
Tudi jaz sem že nekaj ćasa doma. V Šempetru sem bila ob 21.30
Doma pa še malo kasneje. Pa Neliko pocartat, potem vse razpakirat... ura pa teče in teče
Hvala vsem za dobrote in prijetno druženje. Taksistkama pa najlepša hvala. Če pa bi katera rabila prevoz iz Celja do Polzele pa ni problema, kadarkoli
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Doma pa še malo kasneje. Pa Neliko pocartat, potem vse razpakirat... ura pa teče in teče
Hvala vsem za dobrote in prijetno druženje. Taksistkama pa najlepša hvala. Če pa bi katera rabila prevoz iz Celja do Polzele pa ni problema, kadarkoli
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...