Tole vreme je vse zamešalo
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Danilo: košček zemlje, kjer ima živa svoj vrt, je izgleda svojčas neka hudobna vila iztrgala iz Obale in ga odnesla na Dolenjsko - z vremenskimi pogoji vred. Oboji pišejo o zgodnji toploti in poletni suši, medtem ko iz drugih krajev jamrajo o plesni na paradižniku. Taka mala deželica pa toliko različnih mikroklim!
-
- Kraj: Domžale
-
- Kraj: Rimske Toplice
-
- Kraj: Občina D.Toplice
Radar je kazal oblake, ki so tudi res bili, grmelo je, padal dez pa le 1x.
Je suho, a zdravo. No, katalonski radic pocasi ze dobiva crne pikice od glivic. In zrelo grozdje so odkrili srseni, ki so nanj cist nori, se ponoci brenci v brajdi. Zato ga preostanek kako jutro porezem in gre na kompost, saj je brajda pred vhodom, na terasi in je zelo neprijetno.
Je suho, a zdravo. No, katalonski radic pocasi ze dobiva crne pikice od glivic. In zrelo grozdje so odkrili srseni, ki so nanj cist nori, se ponoci brenci v brajdi. Zato ga preostanek kako jutro porezem in gre na kompost, saj je brajda pred vhodom, na terasi in je zelo neprijetno.
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Kaj kaže radar za mojo lokacijo, ne vem, ga ne gledam, nebo pa kaže oblake nevihtnih oblik. Malo ja grmelo, malo poškropilo, ravno toliko, da sem odnesla noter stojalo s perilom.
Nebesna slika kaže, da lahko še kaj bo._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Nebesna slika kaže, da lahko še kaj bo._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
- Kraj: Žiri-NM
Hja, pri nas nič dežja, 1.8., ko sem bila na Parceli, rosilo samo toliko, da je bila rosa na travi in jaz mokra, to pa tudi vse. Nič do danes in žalosten pogled na suseco zelenjavo. Rože rjave od sonca. Listje odpada z dreves. Pa tako sem upala in spremljala napovedi, pa je bilo samo oblačno._________________Lp, Živa