Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Cebula

crtj-admin
Site Admin

Cebula

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Kupim 10 Kg čebule, že z vsaj 5. Bi bila zadovoljna, ve ima kdo naprodaj. Pri meni gnije se tisto, kar ni na njivi._________________Lp, Živa
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Jaz bi tudi kupil 5 kilogramov čebule, če ima kdo viška !
Saj se ne mudi, morda na jesenskem srečanju. Morda, če bo vse po sreči, bi lahko tudi zamenjal z jabolki.
živa

AB, očitno nima nihče nič viška in bova morala kje drugje poiskati. torej, če ti dobiš, mi sporoči in obratno. Jaz bom v sosednji vasi prvega, ki ga opazim vprašala, kje živi gospa, ki se sprehaja jeseni mimo moje njive in goji zelenjavo naprodaj, če jo bo seveda imela in ne zasoljene cene._________________Lp, Živa
Danilo

Odgovor Napisal/-a Danilo »

Kaj se je zgodilo, da vama čebula ni "ratala"?
Andrej Banko
Kraj: Domžale

Odgovor Napisal/-a Andrej Banko »

Splesnela je prekmalu, tako je bil izplen sila skromen - večina čebul v velikosti oreha.
Pa še tisto gnije !
Uporabniški avatar
Seasmoon
Kraj: Obala

Odgovor Napisal/-a Seasmoon »

Jaz je tudi nimam. Meni je segnila.
Life is like a game ... play it ...

Slika
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Živa ali AB, jaz lahko prodam čebulo, ampak samo pol kile, v enem kosu ...

_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
živa

Meni je lepo delala na njivi, debela, potem plesen, ki sploh ni bila huda, je bilo kakšno leto vse zelenje sive barve, sedaj samo konice. ko sem jo pulila, pa je bila že brez korenin, mehka, še tisto, kar je je, gnije, mož pravi, da je trda, neokusna, pobrana je bila pravočasno, sicer res v suši. Torej na videz lepo debela, vendar gnila.

Jaz jo bom dobila pri bivšem sodelavcu, ki je tudi vrtičkar, 5 kg mi je je obljubil, da je bo viška. AB, ti lahko kupiš pri Lpmami._________________Lp, Živa
Odgovori