Tole vreme je vse zamešalo
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
S takole giljotino gre po izkušnjah precej hitro
https://www.mimovrste.com/strgalniki-rezalniki/webhiddenbrand-sekljalnik-in-rezalnik-100083969970
https://www.mimovrste.com/strgalniki-rezalniki/webhiddenbrand-sekljalnik-in-rezalnik-100083969970
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Pred leti sem jih naredila, narezala na res mini koščke, odlične, ampak ne za ceno toooooliko rezanja. In to včasu, ko je itak veliko vsega drugega vlaganja._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
- muha
- Site Admin
aladin je napisal/a: |
S takole giljotino gre po izkušnjah precej hitro https://www.mimovrste.com/strgalniki-rezalniki/webhiddenbrand-sekljalnik-in-rezalnik-100083969970 |
Imam nekaj podobnega, kupljeno pred leti pri Status Metlika - rezalnik čebule. Pri tem konkretnem shranku pride prav, če naenkrat delam maso za 10 in več kozarcev. Pri čebuli sem pa opazila, da jo hitreje narežem na roke, tudi če gre za celo kilco ali celo dve . Potrebno je namreč kar nekaj predpriprave, da naprava zadevo sploh lahko "prežveči". Še posebej spomladi, ko je čebula že malo muževna.
-
- Kraj: Rimske Toplice
-
Tudi jaz sem pred leti imela Statusov rezalnik čebule. Se mi je zdel kar v redu, le s pestjo je bilo treba udariti po njem, da je šel skozi čebulo. Skoraj sem si poškodovala zapestje . Zdaj je zakopan nekje v kleti. S pomivanjem sicer ni težav, če imaš pomivalni stroj.
Ne vem pa, če pridejo ven zadosti majhni koščki za ta recept._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne vem pa, če pridejo ven zadosti majhni koščki za ta recept._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
- muha
- Site Admin
copatka: pridejo, če vzameš ustrezno mrežico. Ena je za pomfrit = večji kvadratki , druga z manjšimi kvadratki pa za takele male kockice. Moraš pa bučke najprej narezati na primerno debele kolute, kar tudi vzame nekaj časa.
PS. kot vidim v njihovi ponudbi, je na osnovnem modelu mrežica za male kockice, za pomfrit jo je treba naročiti dodatno.
PS. kot vidim v njihovi ponudbi, je na osnovnem modelu mrežica za male kockice, za pomfrit jo je treba naročiti dodatno.
-
Pred leti je bil samo model za čebulo, mrežice z mini kvadratki takrat še ni bilo v ponudbi. Ta je pa najbrž v redu._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)