SONČNICE ZA PTIČKE 2018
-
-
Super
Jaz se takoj javim za 1 vrečo.
Nakažem lahko tudi vnaprej._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Jaz se takoj javim za 1 vrečo.
Nakažem lahko tudi vnaprej._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Brbr, kdaj pa tvoj pridelovalec planira dostavo k tebi? Mogoče veš, ali so pisane ali črne?_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
Copatka, Sončnice so črne. Eno njivo je že požel, ker so imeli neurje. Tako jih že pakira in bi jih lahko pripeljal, ko bo imel kakšno pot v Lj. Se pa ne mudi zelo.
Rekla sem mu, da bom ta teden začela zbirati naročila in, da bo gotovo trajalo ene dva tedna, da se kaj dogovorimo. V Lj pride večkrat, ker dostavlja tudi druge stvari (mesnine, bučno olje,...). Tako lahko pripelje večkrat, seveda, dokler so sončnice na zalogi...
Tajana, se bomo potrudili, da bodo sončnice do jesenskega srečanja že pri nemi.
Notranjka, denarja v naprej ni treba pošiljati._________________naredimo svet lepši
Rekla sem mu, da bom ta teden začela zbirati naročila in, da bo gotovo trajalo ene dva tedna, da se kaj dogovorimo. V Lj pride večkrat, ker dostavlja tudi druge stvari (mesnine, bučno olje,...). Tako lahko pripelje večkrat, seveda, dokler so sončnice na zalogi...
Tajana, se bomo potrudili, da bodo sončnice do jesenskega srečanja že pri nemi.
Notranjka, denarja v naprej ni treba pošiljati._________________naredimo svet lepši
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Meni je vse šlo na krmilnico in bom morala znova naročiti.
Pa krmilnico mi mora en zet naravnati, nosilna palica se je precej nagnila. Domnevam, da pri skrivalnicah naših in sposojenih otok, ki so hvalili, kako je fino, da imam krmilnico, okrog je pa dober pregled._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Pa krmilnico mi mora en zet naravnati, nosilna palica se je precej nagnila. Domnevam, da pri skrivalnicah naših in sposojenih otok, ki so hvalili, kako je fino, da imam krmilnico, okrog je pa dober pregled._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Brbr, se kaj dogaja s sončnicami? Moji ubogi ptički so v tem mrazu lačni . Jaz bi jih z veseljem naročila, a ne zgleda, da imaš že kaj dosti naročil ... Ne more ta gospod mogoče pripeljati manjše količine, če že pride v Ljubljano? Vsaj en žakelj?_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)