JESENSKO SLOVENSKO SREČANJE GARTLCA V SINJI GORICI, 5.10. 24

Odgovori
vrtin2

Odgovor Napisal/-a vrtin2 »

Lepo je bilo, žal mi je, da sva z Marto tako hitro odšli. Prišla sem pravočasno, ko so mi pripeljali kuhinjo na Brod.
Hvala BRBR za prevzem srečolova, pridem iskat.

Imejmo se radi
vrtin 2 in Karma_________________Objem, samo en objem .....
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Tudi z najine strani hvala za vse, družbo, sadike, semena, dobitke. Škoda, ker sva po kosilu hitela, ampak sva uspela postoriti vsa zidarska dela.
Se vidimo aprila.
copatka
Kraj: Radegunda, Golte

Odgovor Napisal/-a copatka »

Spet je bilo luštno, hvala!
Kateri od svojih dragih sosed pri mizi sem obljubila povezavo na zdravila iz Nemčije? Rolling Eyes Očitno bi rabila tudi Bilobil. Wink_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

copatka je napisal/a:
Spet je bilo luštno, hvala!
Kateri od svojih dragih sosed pri mizi sem obljubila povezavo na zdravila iz Nemčije? Rolling Eyes Očitno bi rabila tudi Bilobil. Wink

Evil or Very Mad!!! Naslednjič se ne bom obril mesec ali dva ...

Morda se bom tako bolje vtisnil v spomin. Laughing
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

copatka: ja, ja lepo na gladko obritemu sosedu! Sem bila priča. Wink Laughing

Če bi pa kar tule javno objavila, tudi ne bi bilo nič narobe. To so zadeve, za katere je prav, da ve čimveč ljudi s podobnimi težavami.
copatka

Juglans, dragi sosed, jooooj, oprosti!! Več smo čvekale babe, zato se mi je zdelo bolj verjetno Very Happy .

Ta naravna zdravila, ki ustavijo drisko, so na bazi tanina, pridobljenega iz hrastovih šišk. Delujejo res odlično in nimajo nobenih stranskih učinkov. Priporočam za domačo lekarno Wink . https://www.tannacomp.de/

Škatlice so po 20 ali 50 tablet.

Najceneje se jih dobi: https://www.amazon.de/Tannacomp-Filmtabletten-akutem-Durchfall-Bauchkr%C3%A4mpfen/dp/B007FARLUU?th=1

Ker nemške lekarne, ki jih tudi pošiljajo, zaračunajo astronomske stroške pošiljanja. Rolling Eyes_________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
juglans

Ja, pa ne na glas in pred celo Slovenijo no. Joj, no pa saj itak ni za mene ... je za enega znanca iz sosednje vasi.

Hvala vseeno.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

juglans: to je mišljeno kot preventiven nakup za domačo lekarno, a ne copatka? Vsakega od nas je gotovo že kdaj in še bo kdaj doletelo, vzrok ni važen, in je odlično imeti pri roki nekaj učinkovitega, da preprečiš dehidracijo.

Copatka:
hvala.
juglans

muha, kot zdravilni zvarek tavžent rože si, za vse tegobe pomiriti Very Happy

No, malo heca ob tem turobnem dnevu, ko je izostal napovedani sonček.
copatka

Muha, točno tako.

Mi je rekla ena odlična farmacevtka, da bi to moral imeti vsak preventivno v domači lekarni. Zlasti, ko se zdaj množično potuje v bolj eksotične dežele, kjer je potovalna hitrica menda stalna spremljevalka. Wink

Če ima pa kakšen vaš hišni ljubljenček težave s prebavo, je večkrat preizkušeno odličen Farmatan Pet, ki je slovenski proizvod, tudi samo tanin. Izdeluje ga Tanin Sevnica._________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”