Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Skupno naročilo pri Petroviću, jesen 2013
Moderator: Melona
Irenakk je zapisala:
Nič hudega, glavno je, da je moje ponesrečeno naročilo že dobilo nove ljubiteljice, sama sem problem rešila pri drugem dobavitelju (pa še nekaj dodala ), tako da je moj "tehnični" izjavil, da je zdaj res zadosti (ampak jame pa je že skopal).
Citiram: |
Zelo mi je žal, kot kaže sem te spregledala. Oprosti. Bolj sem bila osredotočena na tiste, ki so naročili kako sorto, ki je ni bilo več. |
Nič hudega, glavno je, da je moje ponesrečeno naročilo že dobilo nove ljubiteljice, sama sem problem rešila pri drugem dobavitelju (pa še nekaj dodala ), tako da je moj "tehnični" izjavil, da je zdaj res zadosti (ampak jame pa je že skopal).
Suzianna, bom povprašala kar takoj. Imam pa še eno razočaranje zate - Wiliam III je tudi že pred časom zmanjkal. Mi ga je Petrović najprej potrdil, a sem šele po tem, ko sem že napisala seznam manjkajočih sort, opazila, da ga Doli že avgusta ni dobila več. Sem še enkrat preverila in ga res ni več.
Tagetes, odlično! Kje pa bodo te vrtnice - na Koprskem ali na Bizeljskem?
Tagetes, odlično! Kje pa bodo te vrtnice - na Koprskem ali na Bizeljskem?
Sem med zadnjimi in je pač tako, pričakovala sem.
Rabim kup časa, če se spet spustim v pregledovanje seznama - tako težko se mi je odločit da je kaj. Saj ne da kaj dam na horoskope, a tukaj sem čisto prava tehtnica... in potem tehtam, tehtam...
Če se v kratkem odločim za drugo namesto Williama, sporočim.
Lp
Rabim kup časa, če se spet spustim v pregledovanje seznama - tako težko se mi je odločit da je kaj. Saj ne da kaj dam na horoskope, a tukaj sem čisto prava tehtnica... in potem tehtam, tehtam...
Če se v kratkem odločim za drugo namesto Williama, sporočim.
Lp
suzianna je napisal/a: |
Če se v kratkem odločim za drugo namesto Williama, sporočim. |
Ok. Zmenjeno.
Da ne bom vsakemu posebej pisala ZS prosim vse, ki ste naročali v septembru in mi še niste poslali vaših e-naslovov, da mi jih sporočite na ZS. Predračune vam moram namreč poslati na e-naslov, saj preko ZS ne morem pripenjati datotek
LP