voda-jesenska menjava na srečanju 2013
-
hojla, mislim, da smo se razumeli. šla bom po vrsti kako je kdo kaj naročal in tako označila.
še rastline:
kupine rastline, vrtne, tukaj v I. se niso dobro obnesle verjetno zaradi sramežljivosti do divjih in so popolnoma odpovedale (suho obdobje ne marajo). dala jih bom ven. mislim da bi bilo za 3-4 porcije. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
še rastline:
kupine rastline, vrtne, tukaj v I. se niso dobro obnesle verjetno zaradi sramežljivosti do divjih in so popolnoma odpovedale (suho obdobje ne marajo). dala jih bom ven. mislim da bi bilo za 3-4 porcije. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
-
Irenca je napisal/a: |
Jaz bi lepo prosila en šop jesenskih aster - srednje visokih, svetlomodrih in eno sadrenko-pajčolanko, če je še kaj od tega na voljo In ja, eno palmo bi imel moj mož, je čisto navdušen Hvala, Voda |
Draga Voda, tole bi jaz popravila - odpovedala bi se SADRENKI, jo z veseljem odstopim komu drugemu, ker pri meni je vse v senci in baje sadrenka ni za v senco.
Bi pa še vedno imela ASTRE in PALMO.
Hvala
-
venus živio, pustimo se presenetiti. lpvoda
vsi ki ste zaprosili v.b. prosim, da si prinesete: predlagam plastenko radenske, ali kaj podobnega zgoraj do prvega kroga odrezane in notri malo zemlje. namreč tak transport bo zagotovo preživela, kot če bi rastlina mahala navkrog brez zemlje. itak bodo šokirane, ker še ni pravi čas (dokler imajo listja na sebi) za presajanje. poleg tega so vse sadike v eni posodi. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
vsi ki ste zaprosili v.b. prosim, da si prinesete: predlagam plastenko radenske, ali kaj podobnega zgoraj do prvega kroga odrezane in notri malo zemlje. namreč tak transport bo zagotovo preživela, kot če bi rastlina mahala navkrog brez zemlje. itak bodo šokirane, ker še ni pravi čas (dokler imajo listja na sebi) za presajanje. poleg tega so vse sadike v eni posodi. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
voda je napisal/a: |
našteto je predvsem za oddati, če bi kaj v zameno ta hip sploh ne vem kaj. torej: rastline - ukoreninjene 8same zasejane ali potaknjenci): 1. hosta za Tjesih 2. vrtnica The Fairy (Bobolino, Metuljc, TP-čista laž je bila da je Ferdy, če jo nočete povejte) in še nekaj sadik za druge 3. jesenske astre-srednje visoke, svetlomodre cca 5šopov (Bobolino, 4. jesenske astre- visoke vijolično roza- 2x (Bobolino 5. plamenke (neznanih barv) v šopu -Greeny mislila sem na tebe-povej 6. vedno zeleni kovačnik, vzpenjalka-lonicera japonica-nekaj rastlin. 7. vinska rutica- 10 rastlin 8. sadrenka-gipsophila-pajčolanka, letošnji sejančki-nekaj rastlin(Bobolino, 9. palma- mislim da za Irenco in-več kom 10. glicinija modra-Winstera sinensis (če se ne motim nekoč je zanjo prosila Orhy a jo ni dobila) in še 2kom (Marinka, 11. jasminova troba- nekaj kom (potrebno izkopat) 12. vinogradniške b. (mislim da z rdeče vijola barvo) cca 10kom v enem loncu (Metuljc, Ferdo36, Bobolino, Marinka, Optimist) in ostale za druge 13. imam še nekaj sejančkov jesenskih okroglih sliv (rideče listje) prunus....... 14. fizostegija (samo Martinka) semena: 1. svetlin visoki (Muha, Metuljc) in ga je še 2. Rman visoki rumen (Metuljc) in ga je še 3. hojhera 4. zelena plahtica 5. orlice- različne 6. breskvolistna zvončica 7. kozmeja oranžna-cosmos sulphureus 8. muškatna kadulja dodam še kaj kasneje lpvoda |
Pregledala sem seznam pa se ne najdem verjetno si me spregledala.LP Iva