voda-jesenska menjava na srečanju 2013

voda

Odgovor Napisal/-a voda »

hojla, mislim, da smo se razumeli. šla bom po vrsti kako je kdo kaj naročal in tako označila.

še rastline:
kupine rastline, vrtne, tukaj v I. se niso dobro obnesle verjetno zaradi sramežljivosti do divjih in so popolnoma odpovedale (suho obdobje ne marajo). dala jih bom ven. mislim da bi bilo za 3-4 porcije. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Če je še kakšna vinogradniška breskev ostala, se pokorno javljam zanjo. Very Happy
voda

Bicikl, preštela bom sadike do tebe in če bo še kaj seveda dobiš. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
iva

Odgovor Napisal/-a iva »

Če ti je ostal še kakšna viola breskva lepo prosim,tudi rumeni rman in sardenko bi rada,seveda,če je še kaj ostalo.S čim ti lahko povrnem bom dala seznam,mogoče pa se najde kaj.LP
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Voda, prosim za seme kozmeje._________________naredimo svet lepši
Irenca

Odgovor Napisal/-a Irenca »

Irenca je napisal/a:
Jaz bi lepo prosila en šop jesenskih aster - srednje visokih, svetlomodrih in eno sadrenko-pajčolanko, če je še kaj od tega na voljo Smile

In ja, eno palmo bi imel moj mož, je čisto navdušen Smile

Hvala, Voda Very Happy

Draga Voda, tole bi jaz popravila - odpovedala bi se SADRENKI, jo z veseljem odstopim komu drugemu, ker pri meni je vse v senci in baje sadrenka ni za v senco.
Bi pa še vedno imela ASTRE in PALMO.

Hvala Very Happy
voda

velja in lahko noč Irenca. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
venus

Odgovor Napisal/-a venus »

Voda, bi te lepo prosila za sadrenko, če je še na voljo. Lep pozdrav!
voda

venus živio, pustimo se presenetiti. lpvoda

vsi ki ste zaprosili v.b. prosim, da si prinesete: predlagam plastenko radenske, ali kaj podobnega zgoraj do prvega kroga odrezane in notri malo zemlje. namreč tak transport bo zagotovo preživela, kot če bi rastlina mahala navkrog brez zemlje. itak bodo šokirane, ker še ni pravi čas (dokler imajo listja na sebi) za presajanje. poleg tega so vse sadike v eni posodi. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
iva

Odgovor Napisal/-a iva »

voda je napisal/a:
našteto je predvsem za oddati, če bi kaj v zameno ta hip sploh ne vem kaj. torej:

rastline - ukoreninjene 8same zasejane ali potaknjenci):

1. hosta za Tjesih
2. vrtnica The Fairy (Bobolino, Metuljc, TP-čista laž je bila da je Ferdy, če jo nočete povejte) in še nekaj sadik za druge
3. jesenske astre-srednje visoke, svetlomodre cca 5šopov (Bobolino,
4. jesenske astre- visoke vijolično roza- 2x (Bobolino
5. plamenke (neznanih barv) v šopu -Greeny mislila sem na tebe-povej
6. vedno zeleni kovačnik, vzpenjalka-lonicera japonica-nekaj rastlin.
7. vinska rutica- 10 rastlin
8. sadrenka-gipsophila-pajčolanka, letošnji sejančki-nekaj rastlin(Bobolino,
9. palma- mislim da za Irenco in-več kom
10. glicinija modra-Winstera sinensis (če se ne motim nekoč je zanjo prosila Orhy a jo ni dobila) in še 2kom (Marinka,
11. jasminova troba- nekaj kom (potrebno izkopat)
12. vinogradniške b. (mislim da z rdeče vijola barvo) cca 10kom v enem loncu (Metuljc, Ferdo36, Bobolino, Marinka, Optimist) in ostale za druge
13. imam še nekaj sejančkov jesenskih okroglih sliv (rideče listje) prunus.......
14. fizostegija (samo Martinka)

semena:

1. svetlin visoki (Muha, Metuljc) in ga je še
2. Rman visoki rumen (Metuljc) in ga je še
3. hojhera
4. zelena plahtica
5. orlice- različne
6. breskvolistna zvončica
7. kozmeja oranžna-cosmos sulphureus
8. muškatna kadulja

dodam še kaj kasneje lpvoda

Pregledala sem seznam pa se ne najdem verjetno si me spregledala.LP Iva