Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Rožnik v Prešnci
Moderator: Melona
Pridna Tanja TT, ti imaš vedno prižgan motor, vedno nekaj brkljaš, zato je potem pri tebi pravi tepih vrtnic. Si že velik, velik zbiralec vrtnic in informacije katere cvetijo non stop so zelo dobrodošel podatek. Red Leonardo da Vinci je tudi mene očaral prvič ko sem ga videla v Marezigah. Ima tudi krasno kroglasto obliko grma. Pozdrav v Prešnco._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Crimson Glory cl. je velikanska napram moji, verjetno ji je pomagalo tudi to, da čuti oporo in zato raste hitreje. To sem opazila pri vrtnicah, če jih pravočasno namestiš na oporo, potem občutno začnejo rasti. Jaz jo imam posajeno ob mreži in veje jo še niso prav dosegle. Tudi moja je bila posajena ne vem ali letos ali na koncu lanskega leta, prej je bila v zastirki._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.