Unikatne torbe - reciklaža
-
-
-
Prejšnji ponedeljek sem pri zdravniku čakala skupaj z gospo, ki je nosila eno krasno torbico.
Seveda je moja prva misel bila - arena
Domiselno sestavljena iz različnih kosov blaga sivih odtenkov, z našitimi črnimi fantazijskimi rožami. Tako, na tvoj način narejena, da jaz kar mislim, da sem videla tvojo umetnino. Lepo!
Seveda je moja prva misel bila - arena
Domiselno sestavljena iz različnih kosov blaga sivih odtenkov, z našitimi črnimi fantazijskimi rožami. Tako, na tvoj način narejena, da jaz kar mislim, da sem videla tvojo umetnino. Lepo!
-
Takšne oblike torba a iz več delov (zadnji del?), in zelo podobni tulipani, a z močnejšimi stebli. Kolikor sem videla, so "izraščali" bolj pri strani oz. v spodnjem levem kotu. Ko zdaj razmišljam, je kakšen od sestavljenih kosov blaga mogoče malo vlekel na temno modro, ne samo na sivo. No, vsaj takšno imam v spominu
Gospa jo je držala pri sebi, in je nisem videla tako razprte in cele, kot na sliki.
Gospa jo je držala pri sebi, in je nisem videla tako razprte in cele, kot na sliki.
-
Arena res so lepe te tvoje torbice in jaz sem s tvojim izdelkom zelo zadovoljna , ker pač imam vedno rada nekaj posebnega in te torbice so res lepo in natančno izdelane , tako , da jo nosim z veseljem in spomladi si bom umislila še kakšno bolj poletno varijanto.LEP POZDRAV IN ŠE VELIKO USTVARJALNIH IDEJ.