Kdo jo pozna ?
-
dobro jutro vsem in lep dan želim. imam nekaj neznank in prosim, če kdo ve. . .
št. 1. - ni moja rastlina in raste v Istri, a jo bom znova zasadila drugo leto.

št. 2. dobila v dar iz Krasa. cveti konec avg. in sept. ne mara prehude zime, a pri sosedi na vrtu v Lj. dela že nekaj let.

št. 3. imam jo že nekaj časa. cveti druga polovica poletja in jesen v Lj.

če utegnete in razvozlate rastline, se vama vnaprej zahvaljujem. lpvoda
št. 1. - ni moja rastlina in raste v Istri, a jo bom znova zasadila drugo leto.
št. 2. dobila v dar iz Krasa. cveti konec avg. in sept. ne mara prehude zime, a pri sosedi na vrtu v Lj. dela že nekaj let.
št. 3. imam jo že nekaj časa. cveti druga polovica poletja in jesen v Lj.
če utegnete in razvozlate rastline, se vama vnaprej zahvaljujem. lpvoda
-
Metulj jutro in hvala za ime lagerstroemie.
sedaj prilagam še nekaj slikic zelo lepih in velikih grmov, kateri rastejo po parkih v Puli, že od postavitve teh 1919 leta. niso posneti v najbolj cvetoči fazi. cvetijo vso poletje, do nekoliko manj jeseni. odvozlala sem da bi sodeč po listju in delno cvetju lahko bil sorodnik granatnega jabolka, a plodu ne naredi. a je možno, da je kakšna podobna reč samo okrasna brez sadežev. lpvoda

sedaj prilagam še nekaj slikic zelo lepih in velikih grmov, kateri rastejo po parkih v Puli, že od postavitve teh 1919 leta. niso posneti v najbolj cvetoči fazi. cvetijo vso poletje, do nekoliko manj jeseni. odvozlala sem da bi sodeč po listju in delno cvetju lahko bil sorodnik granatnega jabolka, a plodu ne naredi. a je možno, da je kakšna podobna reč samo okrasna brez sadežev. lpvoda
-
-