Kaki - skupno naročilo

Odgovori
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Jaz bi naročila 20 kg . predvsem bi ga rabila za sušenje - prevzem Postojna_________________
Slika
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

battagelli, ali bi lahko okvirno predvidel kdaj bi bil kaki dobavljiv. Tu doli malce iščem še kakšnega interesenta pa bi bilo fino vedeti kdaj približno bo zadeva aktualna. Ljudi to zanima, celo zgleda kot da je to pomembno. Meni je v bistvu vseeno.

Sicer pa ga bom sam vzel, vendar bi rad oddal naročilo v skupni količini. Prevzel bi ga v Lj.

lp.
battagelli

Odgovor Napisal/-a battagelli »

Kaki bo dozorel v začetku Novembra,mogoče konec Oktobra.Takrat ga bom tudi dostavil.
V Vinici je ekološka kmetija Čemas,na kateri pridelujejo česen Anka.
Če bo kolikor toliko naročila iz bele krajine,bom dostavil dol,obenem še obiskal to kmetijo.
Zelo rad potujem zato se lahko organizirate tako,da pripeljem na 4 različne kraje v SLO.Razdalja ni pomembna,
Hvala lepa za naročila,že sedaj_________________Pod Čavnom visokim prebivam,z bistro vodico se umivam,gledam dolinco prekrasno,vidim Vipavco počasno.
juglans

battagelli je napisal/a:
Kaki bo dozorel v začetku Novembra,mogoče konec Oktobra.Takrat ga bom tudi dostavil.
V Vinici je ekološka kmetija Čemas,na kateri pridelujejo česen Anka.
Če bo kolikor toliko naročila iz bele krajine,bom dostavil dol,obenem še obiskal to kmetijo.
Zelo rad potujem zato se lahko organizirate tako,da pripeljem na 4 različne kraje v SLO.Razdalja ni pomembna,
Hvala lepa za naročila,že sedaj

O super, jih poznam.

Se angažiram.

Joj, se oproščam, še eno vprašanje. Verjetno bodo kakiji v neke vrste platojih (zabojčkih). Približno kolikšna teža pa bo v enem zabojčku?
Verjetno ti ne odgovarja pripravljati 7kg v zabojček, če lahko drži 10kg. Naprimer, ali pa obratno, oziroma kaj ti najbolj odgovarja pri naročanju? Kilogrami ali zaboji?
battagelli

V zabojčkih bo približno 10 kg kakijev,
Vsak bo stehtan posebej in na njem bo nalepka s ceno-_________________Pod Čavnom visokim prebivam,z bistro vodico se umivam,gledam dolinco prekrasno,vidim Vipavco počasno.
Ivčk

Odgovor Napisal/-a Ivčk »

Tudi jaz sem interesent za eno gajbico lepšega in eno gajbico drobnejšega za sušenje. Če bo dašabina prevzela v Lj, bi lahoko morda za obe, če se boš pa kaj mudil v naših krajih, pa povej, bi ga nekje blizu prevzela osebno..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
silva30

Odgovor Napisal/-a silva30 »

Tudi jaz se pridružujem skupnemu naročila.

Vzela bi ga 20kg po 1,00eur - prevzem v Mariboru
MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

Še jaz se javim za 1 zaboj lepšega in 1 zaboj drobnejšega kakija za sušenje.
juglans

Pozdravljen, iz moje strani je za enkrat interesa (naročeno) 350 kg. Nekaj 1. in nekaj 2. klase.

Ker je bila poletna zgodba z vipavskimi breskvami, za nas belokrajnce kompletno nerealizirana si ne želim enakega razpleta.

battagelli, če lahko malce sešteješ količine in predvidiš ali bo kakija dovolj.

Malce neprijetno bi bilo, ker se že drugič angažiram in "boh ne daj", da tudi tokrat neuspešno.
battagelli

Ne skrbi juglans.
Količino lahko komot,še po deseteriš,pa bo kakijev dovolj.
Naročilo je že sedaj primeno za relacijo Ljubljana-Žužemberk-Črnomelj-Metlika-Novo Mesto-?
Hvala_________________Pod Čavnom visokim prebivam,z bistro vodico se umivam,gledam dolinco prekrasno,vidim Vipavco počasno.
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”