Vseslovenska Gartlcmanija 2013 v sob. 5.10. Lj-Podgrad
-
Sem gurman in sem želel poskusiti, kaj so jedli vegetarianci, a so mi pred nosom odnesli. Potem pa me je šef še vprašal, če je bilo okusno in sem mu potrdil. Izrazil pa sem željo, da bi rad poskusil vsaj eno žličko vegetarianske hrane. Od dobrega gostinca bi pričakoval, da bo rekel:˝Ajd, Lojze, pridi z mano. Zaradi ene žlice nas ne bo vzel˝.
To je le moj pogled na ta del srečanja, vse ostalo sem pohvalil. Glede iskanja članov, bi morali biti bolj spontani in ne sramežljivi. Vprašaš enega forumovca, če ga pozna, nato drugega... Če ne drugače, stopiš med največjo skupino in zavpiješ ime iskajočega.
To je le moj pogled na ta del srečanja, vse ostalo sem pohvalil. Glede iskanja članov, bi morali biti bolj spontani in ne sramežljivi. Vprašaš enega forumovca, če ga pozna, nato drugega... Če ne drugače, stopiš med največjo skupino in zavpiješ ime iskajočega.
-
tinko je napisal/a: |
Sem gurman in sem želel poskusiti, kaj so jedli vegetarianci, a so mi pred nosom odnesli. Potem pa me je šef še vprašal, če je bilo okusno in sem mu potrdil. Izrazil pa sem željo, da bi rad poskusil vsaj eno žličko vegetarianske hrane. Od dobrega gostinca bi pričakoval, da bo rekel:˝Ajd, Lojze, pridi z mano. Zaradi ene žlice nas ne bo vzel˝. To je le moj pogled na ta del srečanja, vse ostalo sem pohvalil. Glede iskanja članov, bi morali biti bolj spontani in ne sramežljivi. Vprašaš enega forumovca, če ga pozna, nato drugega... Če ne drugače, stopiš med največjo skupino in zavpiješ ime iskajočega. |
Tinko, gobova župa. Bi rekel juha iz vrečke s svežimi gobami in celo nekaj peteršilja. Za mene osebno nikakor presežek, čeprav sem bil že deležen slabše postrežbe. Sprejemljivo.
Glede iskanja ostalih pa je tudi meni odgovarjala spontanost, je bil vsaj razlog za "cukanje" rokavov. Še premalo sem bil aktiven, čeprav je to lahko predstavljalo težavo onim, ki so imeli veliko menjave ter še kakšen angažma okoli organizacije dogodka.
Kako cimbidium, kaj domotožja?
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
greeny je napisal/a: |
Moram pa reči, da mi je zelo čudno, da ste tako zelo vsi hoteli vedeti imena, od koga ste kaj dobili na gartlclovu...Morda pri kakšni super marmeladi ali izdelku vprašaš, čigav je, ... jaz recimo ne bi vprašal... |
Jaz bi pa še vedno rada vedela, kdo je prispeval tole unikatno vazo pa rože. Te še posebno občudujem, kako skrbno so izdelane. Morda se na sliki ne vidi, ampak skoraj vsaka ima drugačne pestiče.
_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
Cimbidija sem bil zelo vesel. Sem pocukal za nekaj rokavov, da sem te našel in vprašal, če ga lahko odnesem. Dolgčas? Mogoče prvi dan. Družbo mu dela še 6 cimbidijev, 2 dendrobija in 15 falenopsisov.
Kljub temu, da dela nastavke za cvetove, sem previdno razrezal lonček in posadil v večjega. Nobena korenina se ni poškodovala, operacija uspela.
Kljub temu, da dela nastavke za cvetove, sem previdno razrezal lonček in posadil v večjega. Nobena korenina se ni poškodovala, operacija uspela.
-
O super, s spoštovanjem in občudovanjem za tvojo natančnost in vztrajnost.
Praviš, da ima družbo 6-ih, pa še 2-eh in 15-ih , pa to je 100 orhidej. Te ne želim obremenjevati, ampak ali bi lahko ob priložnosti, ko bodo najlepše prilepil kakšno sliko? Neobvezno, seveda.
Orhideje na splošno so mi še vedno najbolj fascinantne rastline. Ne zgolj po cvetju, temveč zaradi oblik, zahtev ... Na žalost pa nimam pogojev za vzgojo.
Lepo rihtaj.
Praviš, da ima družbo 6-ih, pa še 2-eh in 15-ih , pa to je 100 orhidej. Te ne želim obremenjevati, ampak ali bi lahko ob priložnosti, ko bodo najlepše prilepil kakšno sliko? Neobvezno, seveda.
Orhideje na splošno so mi še vedno najbolj fascinantne rastline. Ne zgolj po cvetju, temveč zaradi oblik, zahtev ... Na žalost pa nimam pogojev za vzgojo.
Lepo rihtaj.
-
Jaz pa mislim, da je bilo srečanje čisto OK, če pa komu kaj ne paše pa naj drugo leto organizira srečanje bo videl da za toliko ljudi to ni tako enostavno, cele dneve delaš potem pa eni samo kritizirajo. Jaz pa sem vesela, da lahko pridem in malo počvekam, malo oddam in veliko prejmem.
Vse mora biti bolj spontano in naravno, potem lepše je...._________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Vse mora biti bolj spontano in naravno, potem lepše je...._________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home