Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Fotografija in vrtnice

Moderator: Melona

geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Doli hvala res so lepe in ne morem si kaj,da jih ne prilepim Laughing .Saj sem včasih kot otroci.

Ja vsak je umetnik na svoj način, fotografiram ta pa še prav poseben._________________LP
E.
abaya

Odgovor Napisal/-a abaya »

Današnji še kar uspeli posnetki vrtnic.

Nazadnje urejal/a abaya 04 Nov 2013 19:53; skupaj popravljeno 2 krat
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Zdi se mi, da so mi te fotografije kar uspele

doli

doli

voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Doli, uspele, uspele. ta zadnja je za carsko oceno. zelo lepo. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Meni pa sta prva in druga še lepši, ujeti v trenutek._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

heloha, ponujam "mini šolico" snemanja- kdo vidi nepravilnosti pri kadriranju oz. ujetosti objekta- tukaj vrtnica - v kaderu-posneteku. če ste za to se naučimo še kaj več kot znamo. lpvoda

PS: velikokrat je odvisno od našega pogleda skozi okular a ne od kvalitete fotografskega aparata.
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Voda in vsem ostalim se oproščam, ker zavijam iz teme o kateri tudi sicer ne vem kaj prida, zato bom raje modro prebiral in se učil. Embarassed

Torej voda, v kadru opažam vrednika in sklepam, da ti raste na morju. Sprašujem te, če uspeva tudi pri nas (na tvojem vrtu v Lj.), namigujem pa, če bi bilo ob priložnosti mogoče dobiti kakšno sadikico. Lahko čisto miceno, bo že zrastla.

Se oproščam in lepo nadaljevanje po vsebini.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

juglans, v Sloveniji raste 7 vrst rodu Teucrium, vrednik, a ne ta, ki je na voini fotki (no, morda bi rasla na vrtu, avtohtona pri nas ni, si skoraj upam trditi).
Odgovori