Sonceluna
-
- Site Admin
Sonceluna
(Prenos iz arhiva)
-
Jesenski utrinki iz mojega drugega doma in zdaj tudi uradno, najlepšega kraja v Evropi.
Sadovnjak, ki je že krepko presegel abrahamova leta:
Okolica hiše:
Senčimo se pod tole lipo in glicinijo:
Magnolija čaka na sosede. Zasaditev brežine je ponovno prestavljena na drugo leto:)
Čudovita temno vijola barva okrasne slive:
Tole je naša njivica in del mojega zelenjavnega vrta:
Postrojene maline, s katerimi se sladkamo tekom celega leta:
Skalnjak, ki je že pripravljen na počitek:
Jesenske lepotice:
Pa seveda naš dragi Rocky (Balboa). Ime res ni najbolj posrečeno za tako ljubeznivega in prijaznega lepotca:)
p.s.: tel ne dela prav dobrih fotk in svetloba je bila taka, da nisem prav dobro videla kaj slikam;)Nazadnje urejal/a Sonceluna 21 Okt 2013 13:01; skupaj popravljeno 1 krat
Sadovnjak, ki je že krepko presegel abrahamova leta:
Okolica hiše:
Senčimo se pod tole lipo in glicinijo:
Magnolija čaka na sosede. Zasaditev brežine je ponovno prestavljena na drugo leto:)
Čudovita temno vijola barva okrasne slive:
Tole je naša njivica in del mojega zelenjavnega vrta:
Postrojene maline, s katerimi se sladkamo tekom celega leta:
Skalnjak, ki je že pripravljen na počitek:
Jesenske lepotice:
Pa seveda naš dragi Rocky (Balboa). Ime res ni najbolj posrečeno za tako ljubeznivega in prijaznega lepotca:)
p.s.: tel ne dela prav dobrih fotk in svetloba je bila taka, da nisem prav dobro videla kaj slikam;)Nazadnje urejal/a Sonceluna 21 Okt 2013 13:01; skupaj popravljeno 1 krat
-
-
Ja ena od možnosti je da si ustvariš album na spletu. Druga je, da vse slikce pomanjšaš, jaz jih najraje s programom
http://www.irfanview.com/
na nekih 800x600 ali še bolj prijazno 600x400, vstaviš v temo in potem samo gledaš nič ne klikaš na slikce, da se povečajo.Tako imam jaz na svoji predstavitvi Ta druga varianta je meni všečna, a neprijazna za ljudi z slabo internetno povezavo.
lp Furman_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
http://www.irfanview.com/
na nekih 800x600 ali še bolj prijazno 600x400, vstaviš v temo in potem samo gledaš nič ne klikaš na slikce, da se povečajo.Tako imam jaz na svoji predstavitvi Ta druga varianta je meni všečna, a neprijazna za ljudi z slabo internetno povezavo.
lp Furman_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?