Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Skupno naročilo pri Petroviću, jesen 2013

Moderator: Melona

Odgovori
silva30

Odgovor Napisal/-a silva30 »

Commandant Beaurepaire in Hanso nadomeščam z

Conrad Ferdinand Meyer 1x
Vivid 1x
Inspira

Odgovor Napisal/-a Inspira »

Irena jaz namesto Louise XIV naročam 1x Souvenir du dr Jamain.

Hvala,
Tanja - Inspira

irenakk je napisal/a:
bobolino je napisal/a:
Se pravi, ni možnosti narediti zamenjave iz prvega seznama, ampak le tega slednjega?

Ja, žal. Vse naše vrtnice so že izkopane in sedaj jih pripravlja, tako da mu ne morem več pošiljati dodatnih naročil.

Plamenka, sem upoštevala zamenjavo.

LP Irena
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Kaj sem prav prebrala? Ne bom dobila Barona, Ferdinanda P. Glorie de dion in Louis IX? Shocked Shocked Shocked

Ampak Gloria de dion je tudi na drugem seznamu?? Confused
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Jaz bom na Louisa in Ferdinanda počakala do naslednjega leta če bosta,,, za mahovno pa mogoče sporočim, ko se bom prebila čez seznam in ugotovila katere so moss... tako da če nič ne javim mi skompentiraj s tistimi, ki sem jih naknadno naročila.
Sončna

Čaki, pa Baron Girod de L’Ain je tudi na drugem seznamu. Zdej pa res ne razumem....
Če jih res ne bo, potem bi vzela zaenkrat edino White pet 1x, ker sem jo pri naročilu spregledala.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Irena je drug seznam rezervirala zase, in ga ponudila zamudnikom. Šele v zadnjem hipu je zvedela, da so sorte uničene, torej teh sort nima niti zase. Tako sem jaz razumela, in verjamem, da je tako, saj se je kaj podobnega Petroviču Ze dogajalo._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
arena

Odgovor Napisal/-a arena »

Namesto Cornelije bi vzela Indigo iz tvojega seznama.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Namesto Hanse žal.če je še na voljo BARONNE PREVOST.Hvala Very Happy_________________LP
E.
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Sončna, se opravičujem, ker sem na seznamu na strani 14 spregledala dve, ko sem brisala uničene. Ker sta bili ravno "tvoji" sorti, te je to zmedlo...

Tako kot je Bobolino rekla, tiste, ki so uničene, jih ne bo dobil nihče. Kriva naj bi bila zemlja. Poleti so tudi v Srbiji imeli hudo sušo in vročino, ki je zemljo "zapekla". Kljub dežju se zemlja ni razrahljala in ko so vrtnice s traktorjem orali ven, so velike grude strjene zemlje polomile vrtnice (cepljena mesta so se odlomila). Mi smo žalostni, ker teh vrtnic ne bomo dobili, kako je žalosten šele Petrović, ki je toliko dela vložil vanje...

Je pa včeraj rekel, da je spakiral še nekaj dodatnih sort, pa bom videla katere, ko pridejo. Če se ne bo kje kaj zataknilo, bo jutri zjutraj pošiljka štartala proti Sloveniji Very Happy

Ni mi uspelo še vseh seznamov ažurirati, zato tudi nisem te dni pošiljala predračunov. Bom pa to dokončala jutri. Vsem, ki ste večkrat naročali, bom poslala združen seznam v potrditev, da ne bi kaj zamešala pri pakiranju.

LP Irena
Sončna

Irena, sem še malo gledala seznam-poskušam dobiti zamenjave. Tako, da bi zamenjala:

Zgodovinske:
White pet 1x (sem ti jo že omenila)
Village maid 1x
Mlle. Franziska Kruger 1x
PROVINCHEE PANACHEE 1x

Res upam, da bo drugo leto na voljo Baron Girod de L’Ain.
lp

P.S.: Zdaj pa res ne smem več gledati seznama, samo še tvojo spletno trgovino Cool
Odgovori