Sneg

crtj-admin
Site Admin

Sneg

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Pri nas na obali med krompirjevimi počitnicami. Very Happy
Nam je bilo tako hecno, da smo morali pofotkati.
Marinka

Odgovor Napisal/-a Marinka »

Ste šli 3 km pogledat Question_________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Veš, to je znak za poledico in verjemi, da jo imamo velikokrat. Sploh ko burja zapiha. Če pa kje morje pljuska na cesto pa sploh._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

O Marinka, smo šli več kot 3 km, smo šli iz Izole , čez Strunjan mimo hotela Salinera ,Beli križ , Portorož, Lucije do Sečovelj. S kolesi seveda.
Garden-ja, zdaj mi je še bolj hecno, saj takega znaka še pri nas ne vidim, imamo le modrega, ki priporoča snežne verige.
tanja77

Odgovor Napisal/-a tanja77 »

Pozdravlljen Smile

Ja tudi prmorci imamo sneg letos smo ga imeli če se prav spomnem februarja Embarassed Embarassed in je bila ta cesta po kateri ste se peljali s kolesom zasnežena. In je seveda niso splužili ker je bilo premalo ampak če nisi imel zimskih gum je bilo pa težko vozit Twisted Evil

Lp od Tanja 77 Smile
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tudi meni je bil ta znak nov. Iz mojih učnih dni se za poledico spomnim drugačnega - avto, ki mu "spodnaša" tla -glej v drugi vrsti.

TULE so pa še linki do preostalih, če koga zanima.

Ob kliku v znak se pokaže pripadajoče besedilo.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Babaco, ko te bo kdaj kje neslo s ceste, se ti mogoče ne bo zdelo več smešno. Na Obali so področja, kjer je v zimskem času cesta suha in nedrseča samo par ur na dan.

http://www.mit-grnjak.com/znaki_za_nevarnost
10. vrsta, zadnji znak

Muha, pod tvojim piše "spolzko vozišče".
No, kakorkoli - tale prometni znak ne govori o snegu ampak o tem, da je nevarnost, da zdrsneš s ceste zaradi poledice._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Mesecnik

Odgovor Napisal/-a Mesecnik »

Pri nas so se pa zavarovali z znakom POSKODOVANO CESTISCE (toliko in toliko km). Par kilometrov po koroskih cestah pa upas, da bo vsaj sneg luknje zakrpal.....
Sad Crying or Very sad Crying or Very sad_________________Two roads diverged in a wood,
and I took the one less traveled.
--Robert Frost
Odgovori

Vrni se na “Čvek”