Dolina meseca

Odgovori
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Mesecnik je napisal/a:
...Orhy.mislim, da tile zrastejo do 35 kg. Po moje bo tale šla še v širino, glede na to,da je stara nekaj čez 3 mesece in se je že gonila.
Pa je to normalno, da se tile že tako zgodaj gonijo, ali je mogoče kaj narobe?
Ej tole pa imaš dela, draga moja.
Pa kaj smrdi ? Običajno prašiči v hlevu smrdijo, ali jo moraš kopat ?_________________
Slika
Mesecnik

Odgovor Napisal/-a Mesecnik »

mam obcutek, da je mala svinka kar brihtna za svojo velikost. Oprsnico sva obvladali drugi dan. Trenutno je na sporedu dvigovanje nog in čohanje po trebuhu z obema rokama, da jo navadim na dviganje. Potem je na vrsti dviganje glave in cukanje za ušesa. Nazadnje imam v planu odpiranje gobca in hoja na povodcu. Pa wc na enem mestu. V bistvu je to vse za njeno dobro in tu se za mene nujne reči končajo.
Žleht pa po moje ratajo zarad dolgega časa. Pa toliko pazim,da ji drugi dajejo priboljške, da mene ne fehta toliko,hehehe.
Orhy.mislim,da tile zrastejo do 35 kg. Po moje bo tale šla še v širino, glede na to,da je stara nekaj čez 3 mesece in se je že gonila._________________Two roads diverged in a wood,
and I took the one less traveled.
--Robert Frost
Marinka

Odgovor Napisal/-a Marinka »

Škoda, da nisva bližje bi še Olga in Pepca bili prijateljici Very Happy
Prašiči v hlevu smrdijo verjetno zato, ker jedo "umetno" pripravljeno hrano._________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
Nadina

Odgovor Napisal/-a Nadina »

Sosedova pujska Minka gre za lstnico kot pes.
In ja, kilograme si nabere mimogrede in sedaj skoraj drsa po trebuščku, he he

Sosedje so imeli prejšnjo v hiši, je imela svoj kotiček katerega se je kar držala. Včasih je prišla naokoli, še posebej, če je bilo kaj dobrega na mizi in te je znala tudi malo opomniti...

Pa 'počohati' se je tudi kdaj pustila.

Ma pujsa je zakon!
Smile

Mesečni, ti kar zavidam! rožica_________________http://www.youtube.com/watch?v=s0IWwTLibHg
http://www.flickr.com/photos/nadinacm/
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Olgi, Pepci, Minki ter njihovim Mecečnici, Marinki in Nadini enako želim tudi jaz Embarassed pozdrav_________________
Slika
Mesecnik

Danes je bil prvi malo daljši sprehod. Gre lepo na vrvici, čeprav se drži bolj zadaj.
Drugače pa skoz hodi za mano razen takrat ko zavoha priboljške.
Glede na to kako je danes napodila mačkona si najbolj ne upam je spustit v račjo ogrado:s
kokoši se je pa tak bojijo ko vrag križa:s_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Jo pelješ na sprehod skozi vas, kot kužka? Je kaj komentarjev?

Menda so pujski od sile prijetni domači ljubljenčki, ampak mene bi najbolj motilo to kam z njimi, ko prerastejo, ko se preveč zredijo Crying or Very sad Confused . Po koliko letih se po naravni poti konča njihovo življenje.
Mesecnik

Gospa, ki naju je srečala, sploh ni bila presenečena. V bistvu od svilenk naprej ne morem nobenega več presenetiti :roll:.
Edini komentarji so, da bojo porcije bolj male :p.
Zaenkrat je moje znanje o teh pujskih enako ničli. Tak da nadlegujem prijateljčino mamo, ki ima doma pujse.
Je pa hecno ker se kar naprej meni in odgovarja in potem ne moreš biti tiho :s.
Apetit ima pa ogromen za svojo velikost. Tak da smo nemudoma preklopili na zdrave priboljške._________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Marinka

Odgovor Napisal/-a Marinka »

Zima je najboljša za pridobivanje kilogramov Wink
Moja prva pujsa je živela 8 let._________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
Mesecnik

jau Marinka, to pa kar za vse velja:s
Jaz sem nekak računala na 10 let. Takrat pa menda dobim osla. Za ta velko okroglo obletnico. ;)_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”