Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rože v koritih

Irena

Odgovor Napisal/-a Irena »

Ja, zdajle pa iščem tiste lepe astre v koritih, da bi jih sejala spomladi. Pa ne vem kako se jim reče. Pa vem da so bile nekje slike Embarassed ..

Kdo lahko pomaga?

Irena
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Tiste male, oranžne?_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Irena

Bobolino, našla - to so mini cinije v vseh barvah. Upam da Darso kaj priroma sem in napiše kdaj naj sejemo in kje naj kupimo. Izgleda božansko, cveti pa menda skozi. Upam da je lahko bolj na vročem poleti...Kasneje pobereš semena in nadaljuješ tradicijo z malo drugačno zasaditvijo.

Darso, Razz ...

Irena
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Irena, vse priznanje, s temi potaknjenci je čez zimo kar veliko sitnosti. Držim pesti, da bodo lepo uspeli in da boš imela spomladi dovolj materiala za korita.
Irena

Muha bo, bo. Samo imam že rezervirane za MarijaV, Plamenko in zate Very Happy , če mi jih kaj ne uniči.
Sitnosti pa ni veliko, 1x tedensko zalijem in mi prav paše it med njih, ko mi moj najstnik dvigne pritisk Wink .

Irena
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Irena je napisal/a:
Bobolino, našla - to so mini cinije v vseh barvah. Upam da Darso kaj priroma sem in napiše kdaj naj sejemo in kje naj kupimo. Izgleda božansko, cveti pa menda skozi. Upam da je lahko bolj na vročem poleti...Kasneje pobereš semena in nadaljuješ tradicijo z malo drugačno zasaditvijo.
Irena

Drži, Zinnia angustifoolia .Tole.
Trpežna, obožuje sonce, če oveni, se po zalitju lepo popravi, cveti vse leto. Zadnja leta jo opažam v javnih nasadih. Veliko odtenkov. Menda imam nekje doma semena (še iz 2012), če jih med zimsko pospravljalno akcijo najdem, jih dobiš. Upam, da bodo kalila. Sejemo, kot pač sejemo okrasne zunanje rastline.
Pri nas sadike običajno prodajajo v naši cvetličarni
Nazadnje urejal/a metuljc 14 Dec 2013 10:12; skupaj popravljeno 1 krat
Irena

Metuljc hvala. Te sem si pa res želela. Tudi če nimaš, samo da vem, kako ji je ime in jo lahko kupim. Sicer pa veš, da sem mahnjena na svoje. Muhin roženkravt je že drugo leto pri meni, njene deteljice malo več in njene koprive tudi. Mislim da jih bom dala v korito na balkonu, kjer je ogromno sonca.
Bom še premisla, do tja še nisem prišla Very Happy .

Irena
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Irena, ti pošljem oranžne.
Irena

Uf, že vsi mate te prekrasne lepotice. Super. Seveda se priporočam, v zameno pa se bo tudi kaj našlo.

Irena
Irena

No, pa še malo rožic.

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha 7 fotografij

Irena
Odgovori