Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Asimina - Asimina triloba
O, da bi bilo to! Res bi bilo škoda, da jo izgubim! Sem jo danes podrobneje pregledal. Zadeva se ne širi, malce sem popraskal tam kjer je brez lubja in spodaj je lepo zelena - zdrava. Razmišljam da bi dele brez lubja premazal iz cepilno smolo in jo morda tako zaščitil _________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Jaz bom s sajenjem asimin počakal do aprila. Lansko leto sem sadil v jeseni in v začetku marca, pa sem imel kar precej izgub. Kolikor sem uspel najti priporočil/razlag na internetu, je problem propadanje poškodovanih korenin in nezmožnost regeneracije korenin v obdobju mirovanja. Zato se priporoča presajanje asimin v času vegetacije in ne v mirovanju.
Lp, Andrej
Lp, Andrej