Dolina meseca

Odgovori
Marinka

Odgovor Napisal/-a Marinka »

Takrat pa lahko kar žive jaslice narediš Very Happy_________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
Mesecnik

Odgovor Napisal/-a Mesecnik »

Laughing Laughing Laughing
Pocas mi prostora zmanjkuje Rolling Eyes . Tak da.....osla se en cas ne bo Laughing
Marinka, ti imas pujso v ogradi? Kako veliko pa mas? Pa iz cesa?
Jaz sem mislila podaljsat ogrado elektricnega pastirja za izpust. Trenutno jo spuscam pred hlev, ko zaprem kokosi. Je pa problem, ker sama noce bit in moram biti v blizini.Al pa jo zenem v travnik, ce ne piha. Kar pa te dni skoraj neprestano. Confused . Kot priboljsek ji dajem rozine, ker ko se zacne pasti, je ne prestavim niti za milimeter.
Mislim, da tako ne bi pobegnila, razen ce bi se prestrasila. Ce pa da gas, je pa po moje tako ne ulovim Confused_________________Two roads diverged in a wood,
and I took the one less traveled.
--Robert Frost
Mesecnik

Skoraj leto dni je trajalo. Ampak so prispeli:
Fjodor

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 3 fotografije_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Mesecnik

In dami:
Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 3 fotografije_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Lepe za dol past! Kaj za ene putke so to - od kje?
Mesecnik

Ravno pretepam tablico Wink
To je Velika orlovska kokos ali po anglesko, ce bo kdo googlal: orloff chicken spangled (to zadnje je barvna razlicica). So zdaj se v bantam-pritlikavi obliki.
Petelin pri mojih seze pa malo nad koleno Very Happy_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Mesecnik

Moje so iz Novega mesta Laughing . Drugace panaj bi bil izvor Perzija ali Rusija...se ne morjo tocno zmenit, ker je grof Orloff nekaj zastrikal Wink_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Mesecnik

Se Olga, ki zelo hitro raste

In glavni krivec za slabo kvaliteto slik danes, ki je potem seveda sel hitro pocivat v kosaro....ki je NA KUHINJSKI MIZI Twisted Evil

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 2 fotografiji_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

"Garfild" je zmagovalec.

Pri nas hodijo ležat v košaro za gobe. Potem zbiramo dlake, dlakice in dlačice iz jurčkov. Rolling Eyes
Zato je košara ZELO skrita.

Kokoši pa so zanimive. So tudi sicer nesnice, ali bolj posebnost kokošnjakov?
Mesecnik

Garfield Piko najde vse kar ni treba. Skrivam hrano, lonce pokrivam, da kaj ne ukrade, preden se zacne kuhat. In to zmeraj, ko obrnem hrbet. Ce ga dobim zraven, pa ima takoj izraz: ma kaj sitnaris....saj nisem kaj naredil.
Njegovih 5 kilogramov se uleze in se ne premakne, kljub groznjam..tako da ga je treba prestavit, ce hoces kaj naredit. Ko hoce ven praska po nogi, ne po vratih.....Se vprasam, kdo uci koga Evil or Very Mad
Orloffi so povprecne nesnice, dobra stran naj bi bila, da so krotke, nesejo pozimi in zelo dobro prenasajo mraz. Bomo videli Wink
Tele najbrz niso bile od malega zunaj, ker se skrivajo pred dezjem. Enako je bilo pri svilenkah. Zdaj je ene 5 takih, ki jih ne moti nic in izgledajo danes v dezju kot dolgodlake macke v kopeli Rolling Eyes_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”