Ignore
-
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Kadarkoli in kjerkoli se vključimo v skupino ljudi, naj bo to iz oči v oči ali preko medmrežja, moramo biti pripravljeni na različna mnenja, različne poglede in reakcije. Precej je odvisno tudi od nas samih, kako jih sprejemamo. Se čutimo samo prizadete ali pa se iz njih kaj naučimo? Sama osebno odkrito ostro ali robato besedo kar lahko sprejemam, takih se ne bojim. Ne prenašam pa narejene prijaznosti, sprenevedavega prilizovanja in neodkritosti.
Zato še enkrat vsem polagam na srce: imejmo do drugih tak odnos, kakršnega bi si mi sami želeli od njih.
Saj ne, da bi se zmogli tega vedno držat, smo pač ljudje, vsak s svojimi lastnostmi in napakami, veliko bo že, če nam bo to vsaj okvirna smernica.
Zato še enkrat vsem polagam na srce: imejmo do drugih tak odnos, kakršnega bi si mi sami želeli od njih.
Saj ne, da bi se zmogli tega vedno držat, smo pač ljudje, vsak s svojimi lastnostmi in napakami, veliko bo že, če nam bo to vsaj okvirna smernica.
-
Dniel,mar ne bi nehal ,,kurit,,.Malo na tem malo na onem forumu.Pred pol ure si napisal na sosednjem forumu tole:
Tudi na sosednjem forumu se je vse ustavilo, ko po začetnem navdušenju nad idejo sedaj ne najdejo nikogar, ki bi se ukvarjal s seznamom. Bi šel malo zbadati kje so sedaj vsi moji "nasprotniki", pa nočem drezati v osje gnazdo, ker mi je škoda živcev. So vsaj pokazali koliko so vredni vsi tisti, ki so me zmerjali s parazitom. Človeku kar odleže ko se zave da le niso tako popolni kot se delajo.
Misliš da je to fer odnos.
Tudi na sosednjem forumu se je vse ustavilo, ko po začetnem navdušenju nad idejo sedaj ne najdejo nikogar, ki bi se ukvarjal s seznamom. Bi šel malo zbadati kje so sedaj vsi moji "nasprotniki", pa nočem drezati v osje gnazdo, ker mi je škoda živcev. So vsaj pokazali koliko so vredni vsi tisti, ki so me zmerjali s parazitom. Človeku kar odleže ko se zave da le niso tako popolni kot se delajo.
Misliš da je to fer odnos.