Silvestrovanje v Gartlcu

Odgovori
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Marinka hvala.
Tole se bo prileglo ja, ampak jaz bom malo kasneje vzela, ker zdaj sem le našla tudi za mene plesalca. Sem iskala in iskala in glejte, kakšna sreča .
Še enkrat se mi je potrdilo, da "kdor išče, ta najde." Razz Very Happy_________________
Slika
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Orhy, kar zavist me daje, takega živahnega si našla!_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

orhy, še zame enega, proosiim Wink . Mojemu se doma ne da zaplesat Rolling Eyes .
stara postaja

Muha, lahko bi si ga priklikala, kot Malči Bogdana (TV 1) Laughing !_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Trenutno gledamo Mr. Beana (POP TV). Ta pa ne izgleda glih najbolj spreten Wink Laughing Laughing
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Mi smo igrali Naseljence otoka Catan, potem smo prižgali par raket (jaz jih ne maram, ampak fantje vztrajajo vsako leto bolj), pripravili in pojedli sirov fondue, pa potico, gledali Sam doma 3, zdaj imamo tudi prižganega Mr. Beana, mož pa že pripravlja novo družabno igro. Vmes vsake toliko skozi okna gledamo sosedove ognjemete. Zaplesali bomo pa po polnoči.čestitamo Wink
Marinka

Odgovor Napisal/-a Marinka »

Mi smo se vkrcali na raketo in gremo v novo leto novo leto_________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
turururu

Odgovor Napisal/-a turururu »

Se pridružujem silvestrovanju. novo leto
turururu

Odgovor Napisal/-a turururu »

čestitamo
stara postaja

Juhuhu! Laughing Laughing Laughing_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Odgovori

Vrni se na “Čvek”