Andreja

pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Od mene dobiš vitlof in novozelandsko špinačo.
Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Pozdravljena Andreja:

Prosim za semena:
- Kumara Chinese White
- Vijolična paprika Lana
- paradižnik Rumen bosanski
- paradižnik Mexico
- paradižnik Everetts Rusty Oxhart

samo par semen imam dosti. Poglej moj seznam pod Darso za menjavo.

LP D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Zana

Odgovor Napisal/-a Zana »

Pozdravljena, Andreja.

jaz bi te prosila za par semen paradižnikove paprike, Koralik cherry paradižnika in OSU blue paradižnika. Ne rabim dosti, lahko samo po 2,3 semena vsake vrste.

Nimam nič od tvojih želja, imam pa kar nekaj vrst čilijev, če te zanima, poglej pod mojo ponudbo.

Lp, Zana
Andreja

Odgovor Napisal/-a Andreja »

Žana in Darso, dobita, razen kumaric Long White mi je žal zmanjkalo Smile
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

pika je napisal/a:
Od mene dobiš vitlof in novozelandsko špinačo.

Tole verjetno ne rabiš več?
Nauta

Odgovor Napisal/-a Nauta »

Pozdravljena Andreja,

sem na novo pridružena na tem forumu, malo berem vaše ponudbe in vidim, da si želiš pak choi. Nekaj malega lanskega semena ti lahko odstopim.
Če imaš še dva ali tri semenčke paprike Lana, bi bila vesela, če je zmanjkalo pa nič hudega.
Razz
L.P. Nauta
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Lahko ti pošljem še Momotaro in Tres Cantos, tebe pa prosim za papriko Lano. A ti Asti oranžna ni scimila? Meni je namočena po 7 dneh lepo prišla ven, ampak tista, katere seme sem pobrala lani iz domačega pridelka. Seme iz kupljene originalne vrečke pa že 10 dni čakam, pa še ni nič ven. Verjetno so zapakirali prastaro seme. No, se zgodi.res_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Andreja

MarijaV, danes mi je skalilo prvo seme Asti, tako da izgleda,da bo kalila Smile

Lahko ti pošlkem še Lano, vendar ne kali 100%. Ti bom poslala malo več semen,da ti jih bo dovolj skalilo.

Moja paradižnikova paprika in Sweet Chocolate mi pa nočeta kaliti. Malo bom še počakala, samo verjetno imam prestaro seme. Tudi melancan Bianca Sfumata ne kali dobro, ampak nekaj jih pa je. Samo toliko v opozorilo, komur sem poslala ta semena.
Irenca

Odgovor Napisal/-a Irenca »

Andreja, meni si poslala semena Bianca Sfumata, in zelo dolgo ni nič prišlo ven, sem mislila, da ne bo kalilo. Potem pa, ko je že vse drugo davno prilezlo na plano, je začelo tudi pri tvojem jajčevcu nekaj lezti ven ;)
In zdaj jih je 5 od 7 zunaj, tako da jaz sem super zadovoljna Smile Itak sem še preostale 4 semenke naknadno vrgla v zemljo, ko sem še mislila, da s temi nič ne bo, tako da zna še tam kaj ven prilezti. Več kot dovolj bo zame in še za koga. Lahko si brez skrbi Wink
Mislim pa, da za tale semena absolutno velja pregovor: Kdor čaka, dočaka! Laughing
Andreja

Irenca,sem vesela,da ti je kalilo. Ta sorta se mi zdi namreč najboljša med jajčevci in moram letos nujno pobrati nova semena,ker so ta že malo stara. Morda sem jaz prehitro obupala Smile
Odgovori

Vrni se na “Izmenjava semen in rastlin”