Šopki iz domačih rož

silva30

Odgovor Napisal/-a silva30 »

Punce čudovite ste.
Hvala za vse linke in fotografije. Res, kot pravo cvetje, enostavno čudovito.

V vaški kapeli na Pohorju, kjer je bil mož doma, imajo še vedno vence iz podobnega cvetja. Bom ob priliki poslikala.
Tudi sama že kar precej časa gojim skrito željo, da bi se te umetnosti naučila. Mogoče pa kdaj najdem čas tudi za to.
iris

Odgovor Napisal/-a iris »

Pri nas je sivo turobno vreme in sem šla malo obiskati naš Gartlc , pa sem naletela med drugim na te prekrasne aranžmaje, res lepo s srcem in ljubeznijo izdelane , prekrasno cvetje in lepe domiselne kombinacije.

Super , kar tako naprej...
silva30

Odgovor Napisal/-a silva30 »

iris hvala Embarassed
MARIJAV

Odgovor Napisal/-a MARIJAV »

Vsa pohvala vsem, ki imate tako zlate prste. Tudi jaz vsako za na grobove (urejam 3) naredim sama aranžmaje iz domačega zelenja in kakega dokupljenega cveta, je ceneje in za moj okus tudi lepše.

Tole na Vranskem pa me je tako fasciniralo, kaj zmorejo narediti spretne roke: cinije, lilije, planinsko cvetje, sončnice....in ni, da ni. V to šolo bi se z veseljem vpisala Very Happy_________________Živeti na podeželju je najlepše!
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Uh, koliko lepote na kupu Very Happy . Da si spočije oko in razvedri dušica... Čestitke!_________________naredimo svet lepši
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

No, moja krasitev kmečke hiše.

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Vodenka lep aranžma in lep prt palec gor . Kaj je to za eno zelenje na drugi sliki ? Cvetovi so ročno delo, a ne?
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Vodenka, lepo si naredila._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Cvetovi so iz krep papirja ,zelenje je pa iz brinja,velike rože pa so iz čist navadnega papirja, so noči teške pa da vse skupaj pozabim tole ustvarjam
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Pa res je brin, meni se je zdelo, da je rožmarin. Še dobro, da sem bila tiho. Smile_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Odgovori

Vrni se na “Ustvarjalne ideje”