Srečanje na kavici v - Ljubljana 1/2014

Odgovori
crtj-admin
Site Admin

Srečanje na kavici v - Ljubljana 1/2014

Odgovor Napisal/-a crtj-admin »

(Prenos iz arhiva)
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Lani smo vpeljali letos bi nadaljevali s tradicijo kratkih srečanj ob kavici, kjer bi združili spoznavanje, klepet in menjavo, na tokratnem verjetno bolj semen in izkušenj.

Čas: torek, 28. januarja 2014

Ura: med 15:30 in 18:00. uro.

Kraj: Gostišče Jarh, Ulica bratov Komel 43 - Ljubljana-Šentvid

Namig: če bomo v lokalu, na toplem in pod streho, zahteva vljudnost do gostitelja, da naročimo vsaj po eno kavico ali čaj ali kak drug napitek na osebo.

Srečanje ni omejeno na prebivalce Ljubljane z okolico. Lahko se ga udeleži vsak, ki mu bo časovno in krajevno ustrezalo.

Okvirno prijavljeni:

Plamenka
muha
bobolino
greeny
Furman - želja 30. 1.
metuljc - ne more 30. 1. in 22. 1.
Danilo - 29. 1. ne more
originalni list
Irena 2 osebi
brbr
MARTINKA
tjesih 2 osebi - odjava 28.1.
Sonceluna
voda
Bicikel
orlica
aladin
pajo
Furman
brane
slavc ?
abudabi
Johnny - odjava 28.1.
Aye-Aye
Svetloba

ZEMLJEVID IN OPIS POTI

DOSTOP IZ AVTOCESTE - rumena trasa - pozor, tisti, ki pridete iz primorske smeri pred predorom NE zavijte v desno cev, ker iz nje ni izvoza za Šentvid, torej
- izvoz za smer JEŽICA, pri prvem semaforiziranem križišču desno, naravnost čez še eno križišče , lokal je na desni strani

IZ MESTA

- rdeča trasa: po Celovški cesti - čez obvoznico - mimo črpalke in ta velikega Mercatorja (hipermarket), za Mercatorjem pri drugem križišču desno na Prušnikovo (na desni strani vidite Pošto in povezane bloke kačaste oblike), po Prušnikovi mimo mesarije ŽIGA do nizke zeleno pobarvane stare hiše, takoj za to hišo zavijete desno in peljete naravnost ( prečkate žel. proga) cca 400 metrov. Na levi boste videli hišo z veliko tablo "Prenočišča", to je gostilna Jarh.

PREKO MEDVOD

- zelena trasa . Tisti, ki jo poznate, zavijajte po svoje do odcepa pri zeleni hiši. Za ostale velja, da peljete do istega križišča, ki je opisano zgoraj in tam zavijete levo na Prušnikovo ....

VAŽNO OPOZORILO - na lokalnih ulicah med Celovško cesto in Obvozno cesto je omejitev hitrosti prometa 30 km/uro. Kontrole niso izjema

Če ima kdo boljši zemljevid se toplo priporočam.
Nazadnje urejal/a muha 28 Jan 2014 13:33; skupaj popravljeno 31 krat
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Se bom kar prijavila. Wink Ustrezata mi oba termina. Če bo kdo od tistih, ki sem vam obljubila semena, prišel na srečanje in če mu ni prepozno, bi semena izročila kar na srečanju.
greeny

Odgovor Napisal/-a greeny »

Mislim tudi jaz, da bi šlo... oba termina...
Furman

Odgovor Napisal/-a Furman »

30 bi mi zaenkrat zelo ustrezal. Če bo takrat lahko že kakšno menjavo opravimo Smile
lp Furman_________________Vsi si želimo, da bi ta svet bil lepši
ali je ta svet lepši, ker si ti v njem?
Komu bo danes dan lepši, ker je srečal tebe?
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Če ne bo kaj prišlo vmes, pridem, in vseeno, kateri datum._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Meni ni čisto vseeno, zagotovo ne morem 22. in 30. 1. Ostale dni načeloma, za zdaj, lahko.
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Zagotovo bom prišla enih od teh datumav bom pa se tik predzdajci odločila ker sem odvisna od moževega urnika k mu sprot pišejo in spreminjajo da me vsaj do Ljubljane prpele nazaj pa na štop.
stara postaja

Odgovor Napisal/-a stara postaja »

Tudi jaz bi rada prišla, vendar pred 25. ne morem, torej 27-30. Seveda, če nas ne čaka kakšno hudo vremensko presenečenje. lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

Je mogoče mišljen lokal K8 ?_________________
Slika
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”