Andreja
-
Pozdravljena Andreja:
Prosim za semena:
- Kumara Chinese White
- Vijolična paprika Lana
- paradižnik Rumen bosanski
- paradižnik Mexico
- paradižnik Everetts Rusty Oxhart
samo par semen imam dosti. Poglej moj seznam pod Darso za menjavo.
LP D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Prosim za semena:
- Kumara Chinese White
- Vijolična paprika Lana
- paradižnik Rumen bosanski
- paradižnik Mexico
- paradižnik Everetts Rusty Oxhart
samo par semen imam dosti. Poglej moj seznam pod Darso za menjavo.
LP D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
-
-
-
Lahko ti pošljem še Momotaro in Tres Cantos, tebe pa prosim za papriko Lano. A ti Asti oranžna ni scimila? Meni je namočena po 7 dneh lepo prišla ven, ampak tista, katere seme sem pobrala lani iz domačega pridelka. Seme iz kupljene originalne vrečke pa že 10 dni čakam, pa še ni nič ven. Verjetno so zapakirali prastaro seme. No, se zgodi.res_________________Živeti na podeželju je najlepše!
-
MarijaV, danes mi je skalilo prvo seme Asti, tako da izgleda,da bo kalila
Lahko ti pošlkem še Lano, vendar ne kali 100%. Ti bom poslala malo več semen,da ti jih bo dovolj skalilo.
Moja paradižnikova paprika in Sweet Chocolate mi pa nočeta kaliti. Malo bom še počakala, samo verjetno imam prestaro seme. Tudi melancan Bianca Sfumata ne kali dobro, ampak nekaj jih pa je. Samo toliko v opozorilo, komur sem poslala ta semena.
Lahko ti pošlkem še Lano, vendar ne kali 100%. Ti bom poslala malo več semen,da ti jih bo dovolj skalilo.
Moja paradižnikova paprika in Sweet Chocolate mi pa nočeta kaliti. Malo bom še počakala, samo verjetno imam prestaro seme. Tudi melancan Bianca Sfumata ne kali dobro, ampak nekaj jih pa je. Samo toliko v opozorilo, komur sem poslala ta semena.
-
Andreja, meni si poslala semena Bianca Sfumata, in zelo dolgo ni nič prišlo ven, sem mislila, da ne bo kalilo. Potem pa, ko je že vse drugo davno prilezlo na plano, je začelo tudi pri tvojem jajčevcu nekaj lezti ven ;)
In zdaj jih je 5 od 7 zunaj, tako da jaz sem super zadovoljna Itak sem še preostale 4 semenke naknadno vrgla v zemljo, ko sem še mislila, da s temi nič ne bo, tako da zna še tam kaj ven prilezti. Več kot dovolj bo zame in še za koga. Lahko si brez skrbi
Mislim pa, da za tale semena absolutno velja pregovor: Kdor čaka, dočaka!
In zdaj jih je 5 od 7 zunaj, tako da jaz sem super zadovoljna Itak sem še preostale 4 semenke naknadno vrgla v zemljo, ko sem še mislila, da s temi nič ne bo, tako da zna še tam kaj ven prilezti. Več kot dovolj bo zame in še za koga. Lahko si brez skrbi
Mislim pa, da za tale semena absolutno velja pregovor: Kdor čaka, dočaka!