Chemtraili onesnažujejo naše nebo in zemljo
-
Najprej bom rekla samo to, da bom vsak dan, ko bom to opazila, sem gor napisala, da poglejte v nebo. ker očitno se v nebo ne gleda več, ljudje niso pozorni. Se spomnim en dan nad Ljubljano, no od Unca do Lj. so bile sledi, vse polno nad rudnikom, nad mostami, btc-jem....in rečem ženskam v službi, če so videle - nobena ni. ker ni nobena gledala v nebo. Isto se mi je zadnjič zgodilo telefoniram ko se vozim (imam napravo za prostoročno telefoniranje, da ne bo pomote) in rečem kolegici, lej, lej, lej, kaj je na nebu. Pa pravi kaj neki? In pogleda v nebo 15 km proč od mene in reče, uau, pa res, š enikdar nisem tega opazila. Ne gledamo, toje problem. če pa gledamo, so nas pa prepričali,d a je navadna sled aviona ista kot tale, ko se razširja. navadna sled se ne razširja, zgineva. Tudi je vidiš samo en del, ne pa od koder seže oko do koder seže oko. Kdo to dela? Elita to dela. A se vi sploh zavedate dejstva, da 1300ljudi na tem svetu poseduje 94% vsega kar na zemlji obstaja in da vseh 7 ostalih miliard ljudi poseduje skupaj samo 6% vsega kar obstaja? IN vi dvomite, da bi elita to delala z nami???? Mislim da vsak preprost človek s kmečko logiko vidi, da nekdo, ki si je prigrebel toliko denarja tega ni mogel storiti na pošten način in ne more biti ravno zdrav trezen človek. In ima vso oblast v rokah. IN mi mislimo, da bo nekaj dobrega za nas napravil? Mislim da vsak trezen člvoek ve, da največji pokvarjenci tega niso zmožni. Kakšno dušo ima človek, ki kaj takega počne naši zemlji (da o ljudeh ne govorim) ne vem, ampak gotovo pa vem, da zelo bolano. In mi smo bolani posledično. Opazujte se po teh chemtrailih kakšni ste par dni kasneje. Slabo vam je, glava vas boli, morda cleo bruhtae, kašljate, niste ok, kot bi se telo borilo proti zastrupitvi, ker pač tudi ste zastrupljeni. Ni ok to. Potem se pa sprašujemo, zakaj je toliko raka in avtoimunih bolezni kar naenkrat še toliko bolj v porastu. Ni čudnega, veste. Bom pa poiskala eno slikco od nas doma, sem edinkrat slikala, ker moj mobi ni primeren za slikanje, imam eno staro škatlo. Bom pa zanesljivo napisala sem gor, kadar bi bilo za pogledat v nebo. Slovenija nima toliko prometa, veste, 200 na uro jih ne gre čez nas, ni šanse. To delajo načrtno.
En link o tem projektu:
http://www.ujet.si/haarp-ni-mit-temvec-dejstvo/
http://med.over.net/forum5/read.php?268,5397822
http://naturalsociety.com/us-government-commits-chemical-assault-citizens/
En link o tem projektu:
http://www.ujet.si/haarp-ni-mit-temvec-dejstvo/
http://med.over.net/forum5/read.php?268,5397822
http://naturalsociety.com/us-government-commits-chemical-assault-citizens/
-
Takole zgledajo križkraži nad našo vasjo, kjer ne poteka noben zračni promet že desetletja dolgo.
Takole zgleda pa od blizu. Jasno se vidi, da ni samo sled letala, ker se razširja, poleg tega se jasno vidi, kako to nižje letijo od potniških letal. še bolj jasno se vidi, da niti ne letijo naravnost zmeraj, ampak kot bi otrok risal ravno črto malo levo malo desno. Poleg ene sledi vidite kaj se zgodi z drugimi. Postanejo oblak. ja, tisto levo in desno ni navaden oblak, ampak sled sledi od prej in še prej, pač uro in dve uri nazaj, ko rata oblak iz te črte. A to lahko rata iz navadne sledi letala? pa dajte no se hecat, ko je vsem jasno, da nemogoče. NO, vidi se tudi tretja stvar na tej sliki. Oblaki tečejo praokotno skoraj en na drugega. Česar v naravi ni mogoče najti. Tako da mi res lahko verjamete, da so sledi avionov dve uri po poletu, čeprav zgledajo kot oblaki.
če povzamem, iz sledi, kakršne so na slikci zgoraj, ratajo taki oblaki, kot so spodaj. Je to normalna sled letala???? Ni.
Takole zgleda pa od blizu. Jasno se vidi, da ni samo sled letala, ker se razširja, poleg tega se jasno vidi, kako to nižje letijo od potniških letal. še bolj jasno se vidi, da niti ne letijo naravnost zmeraj, ampak kot bi otrok risal ravno črto malo levo malo desno. Poleg ene sledi vidite kaj se zgodi z drugimi. Postanejo oblak. ja, tisto levo in desno ni navaden oblak, ampak sled sledi od prej in še prej, pač uro in dve uri nazaj, ko rata oblak iz te črte. A to lahko rata iz navadne sledi letala? pa dajte no se hecat, ko je vsem jasno, da nemogoče. NO, vidi se tudi tretja stvar na tej sliki. Oblaki tečejo praokotno skoraj en na drugega. Česar v naravi ni mogoče najti. Tako da mi res lahko verjamete, da so sledi avionov dve uri po poletu, čeprav zgledajo kot oblaki.
če povzamem, iz sledi, kakršne so na slikci zgoraj, ratajo taki oblaki, kot so spodaj. Je to normalna sled letala???? Ni.
-
Evo, ta dan, ko sem tole pisala, sem šla popoldne v Koper. Med Razdrtim in Koprom je bilo pooooooolno chemtrailov. Črta pri črti. Nisem imela s saboj česa, od koder bi pisala na forum. Ampak bom še naprej poročala vsakič ko bom zagledala. obljubim. Da si boste lahko v živo ogledali sami in opazili razliko med navadno sledjo in sledjo, ki nastane širok, gost in zeloooooo dolg oblak. Če je koga ta teden glava bolela ali mu je bilo brez veze slabo, mu je šlo na bruhanje, je to od tega. Garant.
-
Tule še ena nekaj dokaznega gradiva o tem kako poskušajo upravljati z vremenom .
-
No, jaz sem prepričana, da so tile chemtraili naredili tole sranje zdaj z žledom. Leteli so cele dneve nad slovenijo, pa vedno kadar letijo, spodijo oblake proč. Naredili so pomlad namesto zime. Cel december in januar smo imeli toplo, pretoplo. Potem so za en teden nehali leteti, je prišlo normalno vreme k nam - zima pač, kot jo človek rabi. In so začeli spet letet, razpršili v višjih legah oblake, zgoraj je bilo toplo in evo ti ga na - žled. tone žledu. naj reče kdorkoli kar hoče, to ni naravna katastrofa, ampak umetna. Kako zelo bolan mora biti človek v glavi, da take reči počne, da gre nad ljudi kaj takega prinest? Kako zelo bolan, da hoče nekdo manipulirat s človško bedo, uničit pol gozda v Sloveniji, manipulirat s hrano? Če človek zbira smeti, če je "hoarder",rečemo da je bolnik. Če zbira na stotine mačk, je bolnik. Tile obsedenci z denarjem, ki letijo nad nami iz svojega pohlepa, da bodo lahko še naprej vladali, no njih pa občudujemo ali pa se delamo, da jih ni, čeprav so enako bolni ali še bolj bolni kot zbiralci smeti. Kaj nam je? Zakaj smo tiho?
-