Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
hej, tudi jaz ne najdem iskalnika vrtnic = katalog kot je nekač bil z opisaom vsake vrtnice katero ponuja. povsod kamorkoli kliknem se izpiša "napaka". ali je kakšna finta? če kdo ve kako in kaj do vpogleda v njegove vrtnice prosim da mi pove. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Voda, iskalnika tudi jaz ne najdem, do vrtnic z opisom pa pridem tako v firefoxu, kot v explorerju. Najprej zgoraj levo izbereš 'Roses', dobiš Rose Catergories in izbereš: English Roses, Old Roses ali Warner Roses. V Old Roses dobiš še podkategorije: Albas,..., v ostalih pa že slike vrtnic. Izbereš željeno vrtnico in dobiš opis.
Prenovljena stran je pohvalno urejena. Opisi vrtnic so sistematični, najprej osnovne lastnosti, potem pa pri nekaterih še opis.
plamenka hvala, poskusila bom. čpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
našla, zdi se mi slabša Petrovićeva predstavitev kot prej. mogoče še vedno ne najdem takšno kot jo hvalite drugi (brala nazaj). lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)